Spirituelt og religion

Spiritualitet og religion kan være en måte å uttrykke ens indre spørsmål om livet og følelsen av krefter og glede når du føler at du er nær det gudommelige. Hvilken form er bedre for Les merå daglig huske de tingene som betyr mest for deg enn lerretsbilder av dine favoritter blandt religiøse tegn, symboler, og malerier. Nyt gjengivelser av engler og demoner, Buddhas fredfullhet, og den bekymringsfrie og karmatiske vesenet til yin og yang. Soverommet ditt kan være det rommet hvor du vil nyte dine lerretsfoto og malerier før du faller i søvn. Kanskje er stuen eller badet et annet sted hvor du liker å bli minnet på hva du tror mest på.

Spirituelle

Omfavn din spirituelle side med et lerretsbilde maleri som gengir fred, kjærlighet, og ro. Frihetssymbol og Zen i Black Sand tilbyr en mulighet til å meditere med kunst og gir deg muligheten for å åpne sinnet for alle livets muligheter. De historiske portene i Kyoto, eller en gjengivelse av abstract OMH kan hjelpe til å føre deg inn i mindfulness. Se hjerter og hender og ordtak som berører deg, og la dem være dine egne. Cirkel Dragons kan fremme din åndelige fantasi, mens enkle bokstavtrykk kan lede til inspirasjon. En serie av de bildene som taler best til deg som henger på veggen din, kan ganske sikkert hjelpe deg å finne lykke.

Religiøse

Se for deg et lerretsbilde av noen av historiens største mestere, malerier på veggen din i lerret av Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio og mange flere. Kristendommen er fremstilt i maleriet av Den Siste Dom, Korsfestelse, Josef og Maria, og andre klassiske viktige hendelser i historien om jesus og profetene i bibelen. Statuer av Buddha kan pryde et hvert rom for ettertanke og stillhet som lerretsbilde. Han har blitt gjengitt på maleri i beroligende rødt, gyllent, og andre farger for å symbolisere hans hellige reise. Du kan se Nirvana, Opplysningen, og mange flere tilstander som Buddha nådde. Norrøn mytologi er også utstilt og kan bli ditt på lerretsbilder sånn som Blumenengel, Esaias Syn eller Feast of the Gods.
Produktinformasjon