Dyr

Den naturlige skjønnheten i dyreverdenen slutter aldri å fascinere oss. Fra den majestetiske kraften til den afrikanske løven, til den ensomme årvåkenheten til en ulv, vi kan alltid fLes merinne noe som vil gi oss lyst og mot. Derfor er det at vi alle liker å omgi oss med bilder av dyr. Det er vanskelig å tenke seg et motiv som passer bedre som fototapet. Dyrebilder kan føre spenningen og friheten fra verdens store åpne landskap rett inn i ditt hjem eller kontor. De får oss til å tenke på verden på en helt annen måte, gjenoppfrisker sansene og gir oss positive følelser i hverdagen.

Hilsen fra det frosne nord

I de frosne landskapene ved Polarsirkelen er naturen likegyldig til bråket og ståket i bylivet. Dyrene som lever i villmark av is og snø, akkurat som oss mennesker, setter pris på stillheten og den fantastiske skjønnheten i disse omgivelsene. Naturen her er barsk, men samtidig så får den frem de beste kvaliteter hos de som tør å oppsøke isødet. Snødekte scener former storslåtte bakgrunner for livet til dyrene, både små og store. Disse inkluderer bjørner, haier, fugler og rever, bare for å nevne noen få. Den ensomme isbjørnen besiktiger sitt islagte domene med en tilbakelent sinnsro. En ulv uler mot frender langt borte og gir uttrykk for sulten som gnager når den lange vinternatten faller. Noen bitte små pingviner skjermer seg mot iskald vind, tett sammen for å holde varmen. Den utsøkte kvaliteten i et lerretsbilde vil få disse skapningene til å komme helt nært. De minner oss om de båndene vi har til alle skapninger i hele verden, og hver enkelt skapning tilpasser seg sine omgivelser på sine unike og smarte måter. Hvem blir ikke imponert av en ørns rovdyrblikk? Hvor mye kjærlighet gir en spekkhoggermor sin lille kalv? Til og med en manet som flyter rundt i det evig mørke havdypet har sin egen form for delikat skjønnhet. Hvor enn du ser er det en begeistring av farger og former. En elg i profil mot en nordlig himmel er bare et av mange bilder som vil fange din oppmerksomhet. Et lerretsbilde med dyretrykk vil minne oss på hvilken vidunderlig gave livet er. Hver skapning har et sted det anser som hjemme. Et av disse bildene på veggen din, og du kan få et øyeblikk i isødet og komme nærmere naturen. Du kan glemme stress og press i ditt travle menneskeliv og ta del i den evige skjønnheten til disse storslåtte skapningene fra nord.

Fra Afrika med kjærlighet

Mange mennesker blir inspirerte av Afrikas varme og lidenskap. Solen er sterk og fargene er rike og dype. Storslåtte savannelandskap er fylt av store katter, antiloper og andre dyr. Denne kombinasjonen av natur og kunst er det vanskelig å motstå. En stilfull zebra mot en frisk oransje bakgrunn gir kontrast og farge til et hvert rom. Foretrekker du kanskje noe stille og betryggende? En varsom giraff poserer sjenert for sitt portrett i den klassiske sort-hvitt genren av fotografier. Eller en tankefull ugle som snur sine glimtende øyne mot deg, og trekker deg inn i skumringsverdenen. Inspirasjon kan man finne i fugler og sommerfugler, fisk, aper og alle slags tamme dyr også. Du vil garantert bli fascinert av det spørrende blikket til en voksen gorilla, eller et fantasiskapt drømmende landskap med dinosaurer og forhistoriske skoger. Et lerretsbilde gir hver av disse skapningene liv og tilfører vitalitet og dybde til et hvert innendørs rom. Noen av portrettene er av våre nærmeste venner og partnere i form av en hund, eller en hest, mens andre konsentrerer seg om de fryktinngytende kreftene til store katter og andre rovdyr. Venn eller fiende, dyrene vil alltid fange vår oppmerksomhet. Noen minneverdige dyrebilder er monotone og fremhever de elegante formene og subtile kamuflasjene i dyreverdenen. Andre har sterke farger, den feiende flotte blåtonen til en påfugl elller den stripede begeistringen til klovnefisken i tropiske farvann. Disse bildene er en kilde til inspirasjon når de er blitt gjort til lerretsbilder av høy kvalitet og laget for å heve miljøet i hjemmet eller på kontoret. Bejublede fotografer leverer noen av de mest inspirerende dyrebildene, men det finnes også noen slående malerier, tegninger og collager fra kunstnere og grafiske designere. De fleste dyrebildene snakker for seg selv i den fascinerende kategorien portrettbilder. Det er som om du går inn i dyrenes verden, og får en forståelse av hvordan de ser verden. Speilingene av en svane på vannet, eller glimtet av sol i havdypet, for eksempel, kan gi deg et nytt perspektiv på verden. Det finnes ingen ende på det rike mangfoldet av dyreliv på vår planet og den inspirasjonen vi får når vi setter pris på deres skjønnhet.
Produktinformasjon