Barnerom

Fargerike, personlige, svært detaljerte fototapeter, fulle av detaljer for barna. Barns fototapeter med alt fra fantasifulle motiver for historiefortelling til deres favorittdyr - forLes mer de aller yngste.

Det perfekte rommet for den lille

Babyrom kan defineres som et soverom i et hus eller annen bolig, som er avsatt til et spedbarn eller en smårolling. I de fleste tilfeller inneholder babyrommet en barneseng eller en seng, et bord, et sted for bleieskift og andre babysaker. Historisk sett hadde de velstående i løpet av den viktorianske og edwardianske tiden en suitelignende barneavdeling øverst i huset. Barna hadde til og med et natterom der de sov og et dagrom der de spiste og lekte. Barnerommene var også utstyrt med et baderom og noen ganger et kjøkken. Barnas barnepike bodde også i suiten. For å gi et tydeligere bilde har forskjellige filmer omtalt det de kaller drømme-barnerommet. Eksempler er barnerommene i Mary Poppins, Peter Pan og Jim Hensons Muppet Babies.

Nydelig fototapet-design for barna

Vi ønsker alle det beste for våre små. En av de beste gavene vi kan gi dem, er ved å skape et deilig rom for dem. En av de enkleste og mest kreative måtene er å bruke fototapeter i nydelige og kunstneriske design. Hvis du ikke vet hva slags utførelse du vil ha, har Photowall akkurat de riktige fototapetene til barnerommet. Barnerommet må være et rolig og behagelig sted. Når babyene blir født, er svart, hvitt og grått de eneste fargene de ser. Introduser noen farger i barnerommet, men prøv å unngå å bruke rødt, det kan forvirre babyen, siden dette er den første fargen den vil se. Det anbefales å bruke farger med dusere nyanser, for eksempel blåtoner, grønt og rosa. Dette er fargene som babyer kan oppfatte omtrent samtidig som de utvikler seg. Birdforest - Green, Dappy Forest - Pastel Blue, Disney Classics - Dumbo, A Bugs World - Rosa veggmalerier er perfekte eksempler på lerretsbilder som vil være ideelle for barnerommet. Introduser dine små for dyreverdenen med All on Board Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods og Birdie Num Nums fototapeter. Dette er nydelige design som får barnerommet til å se kult og festlig ut. Jungle Multi fototapeter er et flott design fylt av duse farger som sikkert vil bli verdsatt av barnet ditt. Uansett hva du velger, det beste er at du gjør barnerommet spesielt for din kjære. Lykke til med innredningen!
Produktinformasjon