Fjell

Fjell har eksistert siden tidenes morgen for å utfordre oss alle. De venter på at noen skal klatre på dem, at noen skal tegne dem, og at atter andre skal gå seg vill i dem. Få en bit Les merav den naturlige magien og atmosfæren som fjellene skaper ved å ha et fototapet med fjellmotiv. Et fjelltapet beroliger sjelen, og er perfekt for alle slags rom. Nyt det fantastiske, uberegnelige og fullstendig realistiske ved siden av intense og imponerende høyder. Føl kraften fra disse gigantiske åsene når du ser dem på veggen din. Inspirer deg selv og dem du elsker ved å du også kan flytte fjell, hvis du bare tror.

Steder

Ha ditt eget fototapet med steder og topper du elsker. Alternativer for det perfekte tapetet inkluderer fjelltopper og scener fra Picos de Europa, Tenaya Canyon, Moraine Lake, Coloradoelven sett ovenfra, og mange flere. Steder over hele verden med de beste fjellkjedene venter på å bli dine i fototapetformat, fra Afrika til Asia, Europa til Australia, og selvfølgelig også Nord- og Sør-Amerika.

Action

Fjell blir levende med fototapeter av berømte vulkaner, rekker av fugler over Alpene, styrtende elver, og mye mer. Skapninger svevende over fjelltopper gylne av solskinn mens det lysner av dag over mang en majestetisk haug. En følelse av storslagen historie pryder disse århundregamle bygningene med spisser, og samtidig kjenner du kanskje et strøk av nostalgi når du ser på et fjell som et levende vesen. Du kan se dyr og mennesker på fjellkjedenes mosekledde grønne skråninger, i tillegg til snowboardere og skiløpere som når utrolige høyder.

Surrealistisk

En kjøkkenscene med fjell av iskrem tilfører et strøk av snålhet til et rom i huset som allerede brukes ofte. Prøv tapeter med behagelige mønstre av fjelltopper, eller kanskje vakre fantasivesener som drikker fra en fjellbekk. Disige morgener på steder du aldri har hørt om tar deg med til et spesielt land fra favorittboken eller favorittfilmen din. Tapeter som hjelper deg med å huske, med kjærlighet, epoker i livet ditt eller dikt fra fortiden som enkelt kan nås her.
Produktinformasjon