Strender

Når et tapet som dekker et rom velges å oppnå maksimal effekt, vil den ofte være i lyse farger og tilby en følelse av virkelighetsflukt - nøyaktig det du får ut av et fototapet med stLes merrandmotiv. Disse vakkert utførte fototapetene er ideelle for en lang rekke omgivelser og skaper en følelse av rom som man kun får fra den brede blå horisonten mot en strand. Enten du leter etter de mer pastellaktige tonene til en nordeuropeisk strand eller den intense livfullheten til en karabisk kyst, vil du finne det i samlingen vår.

Naturlig skjønnhet uttrykt gjennom land, hav og himmel

På mange av våre fototapeter med strandmotiver, er det en kombinasjon av blå himmel, noen ganger smaragdgrønn sjø og de myke tonene av sand og stein som gjør scenen så idyllisk. Diss tapetene er perfekt for en kontrastvegg og laget av noen av de fineste kystfotografiene som finnes. Ta, for eksempel, vår imponerende scene fra Gotlandsstranden som forener en nesten gjennomsiktig himmelblå tone, den pjuskete hvitfargen til skyene i det høye med glinsende grønne dyner som sprenger seg gjennom de grå, gule og lysebrune steinene på stranden. For et annet dramatisk bilde, som er like fullt beroligende, hvorfor ikke prøve «Rock Cave on the Beach» som har en dramatisk gulaktige sandsteinsfarge, som vises i det sene solskinnet og dype skygger, med det fredelige blå vannet i havet i horisonten. Begge bringer naturlige elementer sammen i herlige permutasjoner, noe som dermed sørger for et bilde som er nesten like godt som å være der. I tillegg er «Somewhere Over the Rainbow» en annen av våre scener med himmel, land og hav som har et dramatisk landskap på neset med en gyllen sandstrand satt opp mot en himmel som skinner med en naturlige regnbue. I denne, som så mange andre, kan du nærmest dyppe tærne dine i det krystallklare vannet!

Trykt tapet

I tillegg til våre forbløffende strandscenefotografier som er brakt til liv i sin imponerende store skala, ha vi også ent antall mer fortolkende tapeter å velge mellom. For eksempel, prøv å se på «Another Beautiful Day» av David C. Miller som plasserer en malt himmel med solnedgang opp mot betagende tropiske omgivelser. Han har også stått for noen av de andre strandscenene våre, slik som fototapetet «Day at the Beach» som har en fiskebenshimmel i blått og rosa med mykt vadende fugler som nyter de siste av dagens solstråler. «Beach Path» av David James er et annet utmerket alternativ i kategorien, som har et noe annerledes utsiktspunkt med stranden slik den vises fra den andre siden av en kystvei flankert av trær. I denne scenen ser du fremover og inn i bilder, prefekt til å monteres i hjemmet ditt for å skape en bedre følelse av plass, for ikke å nevne beundring! Og igjen, «Mickey and Friends - Beach» er enda et eksempel på en artig strandscne som burde passe barn i alle aldre. Dette tapetet er Ideelt for et soverom eller et lekerom, og viser gjengen i full sving med alle sine krumspring som en skulle forvente på stranden.

Tropiske temperaturer

Noen ganger skulle du ønske et tapet som hevet øyenbrynene og noen ganger hevet temperaturen. Heldigvis evner de tropiske strendene som vises i mange av tapetene våre å gjøre begge deler. For eksempel, ta en titt på et bilde som «Palm Beach Sundown». I en scene som kunne gjenskapes i alt dra Florida til Thailand eller fra Jamaica til Brunei, har dette bildet elegante palmetrær i svarte silhuetter som strekker seg opp fra stranden til himmelen. Med et rolig, reflektivt hav i bakgrunnen, skinner solen lyst som om den nærmest ser ut til å komme i berøring med vannet. Himmelen er rik på farger med rosa som skifter til oransje, rødt og til og med lillatoner. Andre steder kan du finne paradislignende scener av tommer strender i fullt dagslys som tilbyr herlig vann og fin hvit sand som ser ut til å strekke seg inn i evigheten. Sjekk ut vår «Tropical Beach Scene» eller «Palm and Bliss» for kun to eksempler på denne sorten av bekymringsfrie scener der ingenting ødelegges av folkemengder.

Havets krefter

Selvfølgelig konsentrerer ikke bare fototapetene våre seg om rolige og idylliske strandscener, men kan også vise havets fulle majestet i all sin prakt. Havscener slik som «The Black Beach» presenterer et livlig bilde i monotoni med bølger, sprut, bevegelse og kraft alt fanget opp i ett dramatisk bilde. «Beach Mood» er et annet eksempel der himmelen dominerer bildet med vannet som ser ut som om det er i ferd med å snu på et lite øyeblikks varsel. Dessuten presenterer «Breaking Wave» havet på sitt mest skremmende med krappe bølger som farer mot land, all sett ovenfra av et omstreifende måke.. Dersom det ikke skulle slå an hos deg, så kan du sjekke ut «Sand Writing» som viser vakre, naturlige mønstre etterlatt på stranden der det dynamiske tidevannet en gang har passert.
Produktinformasjon