Hester

Hester har vært en del av historien siden før historieskrivningen, og de har alltid hatt en status som er forskjellig fra andre dyrs status. Hester har alltid vært helter, myter og leLes merdsagere gjennom historien - fra Pegasus, den bevingede sagnhesten fra antikkens Hellas, til Comanche, den eneste overlevende fra general Custers fortapte 7. kavaleri ved Little Big Horn. I mange menneskers øyne, er de symbolet på eleganse, styrke og skjønnhet. Bring et streif av den ville skjønnheten inn i hjemmet ditt med fototapeter fra vår samling med hestemotiver.

Fart. Eleganse. Styrke.

Det er ingenting som kan måle seg med en flokk hester som gallopperer i vei, er det vel? For hundre år siden var de amerikanske slettene hjem til flokker av hundrevis av sterke mustanger som vandret fritt og fikk bakken til å skjelve under seg med sine hamrende hover. Mustangene er kanskje borte, men du kan fortsatt bringe tordenet hjem med et fototapet med hester, symbolet på eleganse der de løper av gårde.

En tur til fantasiland

Pegasus var ikke den eneste sagnhesten. En populær favoritt selv i dag er enhjørningen, hesten med horn som dukker opp i så mange myter fra så mange ulike kulturer at noen tror at de faktisk kan ha eksistert. Enhjørninger var symbolet på renheten fra en svunnen, mer uskyldig tid, og det ryktes at de kunne skylle vekk gift og kurere sykdommer. Lys opp hverdagen din med tapeter med disse fabeldyrene.

Det perfekte eksemplet på kunst

Animatører og kunstnere er enige om at av alle ting i verden, er hesten den vanskeligste å fange opp. Dyrets linjer er virker enkle, men dersom du får kun en millimeter galt, vil elegansen og styrken som er essensen av det vi mener med order «hest» mistes, og aldri komme tilbake. Det ryktes at Michelangelo, den største skulptøren i historien, gråt hver gang han måtte modellere en hest. Hvorfor ikke dekorere hjemmet ditt med et tapet med det temaet som er vanskeligst å gjengi, men likevel så høyt elsket? Enten du ser etter noe som minner om et oljemaleri, eller du ønsker et mer moderne bilde, vil du garantert finne noe i vårt utvalg av tapeter med hestemotiver.

Fred

Til å være slike sterke skapninger, er hester overraskende milde, og man får en følelse av fred ved å se et bilde av en hest som hviler, som ikke noe annet kan tilby. Berolige sansene dine med et fototapet av en fredfull hest som drikker fra en innsjø, eller av hester som bruker tiden sin sammen. Disse vennlige kjempe vil bringe et streif av fred til ethvert rom.
Produktinformasjon