Objekter

Når du arbeider med interiøret ditt, kan du fokusere på en ting for å et flott samlingspunkt, men som også fremheve andre elementer i rommet. Med Photowalls utmerkede og høykvalitets Les merfototapeter med gjenstander fra kategorier innen kunst og design, har du dette midtpunktet, og det allsidige verktøyet til din disposisjon. Hverdagens gjenstander og materialer vist i kunsten er en moderne respons på en århundre gammel praksis, som disse fototapetene med gjenstander gjør med stil, enorm variasjon og unik design. Enten du ønsker å piffe opp eller fornye bolig-, bedrifts- eller rekreasjonsområder, kan du ikke bomme med disse motivene. Fototapeter med gjenstander gir deg også muligheten til å be om egne endringer for at de skal samsvare med eller kontrastere med dine eksisterende fargevalg og generelle design.

En høy grad av variasjon i fototapeter med gjenstander

Gjenstander er ofte spennende i seg selv, så vel som når det gjelder hva de bidrar med til det totale utseendet i et rom. Som med andre kunstbevegelser de siste århundrene, skjer bruk av gjenstander i kunsten også i forskjellige former og tolkninger. Kategorien fototapeter med gjenstander har sitt eget mangfold, med bilder som spenner fra fotografier fra det virkelige liv, så detaljerte og intrikate at du nesten kan føle dem ved å berøre motivet, til kunstverk så unike og stilige at du stirrer på dem i lang tid. Cork er et flott eksempel på førstnevnte, et vakkert fototapet som viser frem disse typene plugger som små rester fra historien. Disse korkene er stablet opp og ved siden av hverandre, og er ordnet i et tiltalende, men også lunefullt mønster som kan fungere i praktisk talt alle typer rom. Hvis du er mer kunstnerisk anlagt, vil du kanskje foretrekke et fototapet som Beatles - Pattern, med et livlig design og vibrerende farger. Begge disse fototapetene med gjenstander kan gi ethvert rom liv og maksimal visuell virkning, interesse og tyngde.

Den gamle skolen

Det er ganske mange vintage eller retro-tema fototapeter i denne spesielle sammenstillingen. London Pattern er et konkret eksempel på dette, et herlig sjarmerende bilde som ikke vil se malplassert ut i boligen eller på arbeidsplassen. Hvis du trakter etter en mer moderne stemning, kan Sun Breeze kanskje gjøre susen. Dette fototapetet med gjenstander gjør rommet levende, ettersom det er ekte symmetri i bildet, med fargekombinasjonen av både lyst og mørkt som gir et ekstra element av klasse med sin livlige fargetone. Se for deg dette fototapetet med gjenstander i stuen din, eller i styrerommet på kontoret, det vil være et flott midtpunkt og åpne samtale blant alle som ser det.

Fototapeter med gjenstander for alle

Bortsett fra å legge stor vekt på mangfoldet, er Photowall også mestere i å vise fototapeter for mennesker fra alle samfunnslag. Denne spesielle serien har også mye å tilby et yngre publikum. Vi vet alle at barn kan være ganske kresne når det gjelder tingene deres, spesielt på rommet. Fototapeter med gjenstander som Forest Folklore Green Animals 2 kan få dem til å glemme misnøyen. Dette herlige motivet ser ikke bare fantastisk ut, det viser også skapninger som vil glede barn i alle aldre. For et mer voksent publikum, prøv en objektplakat som All That Jazz. Dette elementet kan være et flott visuelt tilskudd til rom hvor voksne oppholder seg mer, som stuen eller på kontoret.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider