Stripete

Å dekorere med stripete fototapeter er en fin måte å få inn stil og karakter i hjemmet ditt på. Enten du bruker dem på en tradisjonell, eller på en helt moderne måte, er opp til deg oLes merg din generelle interiørplan. Photowalls stripete fototapeter har evnen til å omforme et rom, avhengig av hvor og hvordan de brukes. De tilfører et friskt og polert element til bolig-, kommersielt eller rekreasjonsrom. Stripete fototapeter kan også fint blandes med rutenett, blomster og mange andre mønstre, noe som betyr at disse motivene kan brukes omtrent hvor som helst. En annen flott ting med stripete veggmalerier er at de er veldig allsidige. Du vil se og lære mer om dette i vår utmerkede serie av høy kvalitet, frodig og detaljrik, med fargede stripete fototapeter, som du også kan justere i henhold til din interiørdesign.

Farge som hovedingrediens i stripete fototapeter

Utvilsomt bør stripete fototapeter ideelt samsvare med ditt fargevalg for interiøret, det vil du se mens du gjennomgår denne samlingen. Hvis det stripete fototapeter virker for distraherende, er det bedre å velge en farge fra dette og innlemme den i resten av rommets design. Striper behøver ikke nødvendigvis å være rette, noe som gjør at et fototapet som Waterfall skiller seg ut. Den unike designen og de elegante nyansene av mørkegrått kan gi et rom det nødvendige preget av karakter.

Dekortips

Unngå først og fremst å bruke stripete fototapeter med farger som kolliderer. Striper er grafiske nok på egen hånd for å skape virkning, så det er viktig å bruke farger som enten kontrasterer eller kommer fra samme fargegruppe, avhengig av hvilket utseende du vil ha. Sammenstøtende farger i stripete tapet vil gjøre at rommet virker uoversiktlig og rotete fremfor grafisk og slående. Det er også viktig å merke seg betydningen av å balansere striper med mindre påfallende designelementer i hjemmet, kontoret eller andre steder du har valgt å gjøre om eller ominnrede. For eksempel, hvis du har stripete fototapeter, vil sannsynligvis solide møbler være tingen. En av de viktigste faktorene du må ta i betraktning når du bruker stripete fototapeter, er størrelsen på rommet. Jo større rommet er, desto bredere må stripene være. Blanding av brede og smale horisontale striper i fototapet fungerer også veldig bra i rekreasjonsrom og barnerom, fordi de skaper et lekent utseende. Watercolor Stripes og Bambu Forest Green er en fin kombinasjon av dette, som kan gi glede og piffe opp ethvert rom.

Vertikalt eller horisontalt med stripete fototapeter

Tradisjonelt sett har vertikalt stripete fototapeter vært den vanlige veien å gå, ettersom de skaper illusjon av høyde og dermed får taket til å virke høyere enn det egentlig er. Et tone-for-tone fargevalg skaper et behagelig og beroligende inntrykk, stilig og vakkert. Med mer fargekontrast i stripete fototapeter, blir inntrykket kraftigere og sterkere. Horisontalt stripete fototapeter er derimot litt fiksere og mer moderne, kanskje enda dristigere. De gir bredde til rommet, eller kan få det til å virke lengre, akkurat som klær i dagliglivet. Horisontalt stripete fototapeter blir også ofte betegnet som mer lekne, ettersom mangfoldet av farger og bredder føles nytt, morsomt og friskt. Når vi går nærmere inn på utvalget av stripete fototapeter, vil du se mange konkrete eksempler på dette med et variert utvalg som garantert vil gjøre valget mye enklere og mer praktisk.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider