Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

Opprettelse av Adam - Michelangelo Buonarroti - Tapet - Stue

5

motiver

Michelangelo Buonarroti

En av de mest inspirerende og talentfulle kunstnerne i historien, Michelangelo Buonarroti, utfoldet sin begavelse gjennom sine arbeider, spesielt for Vatikanet. Verk som The Creation Les merof Adam, Last Judgment og Studies of Male Nudes på fototapeterier, vil udødeliggjøre kunstneren og hans fantastiske verk også i ditt eget liv.

Bli kunstsamler med mesterens verk

Planlegger du å gi veggen en oppgradering? Hvis du ser på forskjellige referanser, vil du bli overrasket over at det er mange materialer og metoder som kan å få et hjem eller et rom til å se flott ut. Glem den tiden da veggene bare ble malt. Selv om maling fremdeles brukes, og fremdeles er populært i noen hjem, er fototapeter det nye i dag. Fototapeter er glimrende veggdekning som øyeblikkelig kan gjøre interiøret mer attraktivt og skape riktig romatmosfære. Photowall kan gi deg de rette designene som får enhver kjedelig og trist vegg til å se spesiell ut. Noen av fototapene i kolleksjonen fra Photowall avbilder verkene til Michelangelo. Du kan ta med deg hjem noen av de fantastiske verkene hans trykt på fototapeter og installere dem på dine egne vegger. Akkurat som i det sixtinske kapell, vil Michelangelos verk også se fantastisk ut i hjemmet ditt. Stuen er for eksempel et ideelt rom å plassere dem i. Historiske, legendariske, ingen ord kan beskrive dem eksakt, men fototapetene er noe av det beste og mest ideelle du kan føye til i interiøret. Nå kan du få din egen samling av Michelangelos vakre verk. Ikke bare fordi de vil gjøre hjemmet mer tiltalende, fototapetene kan også gi tekstur til rommene. Lær mer om kunstneren og hans stil, så vil du sette pris på og forstå verkene hans bedre. Husk at Michelangelos arbeider ikke bare er malerier. De har vært en del av historien og har stor innflytelse på kunstutviklingen over hele verden. På soverommet, stuen, eller til og med i gangen, vil fototapetene fange interessen til familie og venner. Velg ditt favorittkunstverk, så vil du helt sikkert ha et samlingspunkt som kan betraktes som tidløst.

Om kunstneren

For at vi skal kunne forstå og sette pris på et kunstverk, må vi kjenne kunstneren og hans stil også. Vanligvis kjent som Michelangelo, påvirket han sterkt utviklingen av vestlig kunst. Han var italiensk billedhugger, maler, arkitekt og poet i høyrenessansen. Michelangelo ble ofte betraktet som de største kunstnerne gjennom tidene. Noen av hans malerier, skulpturer og arkitektur er blant de beste som noen gang er skapt. Hans allsidighet i sin stil og verk har gjort ham til en utfordrer for tittelen som den arketypiske renessansemannen, sammen med Leonardo da Vinci. Neste gang du planlegger å pynte opp i hjemmet ditt, kan du tenke på å anskaffe fototapeter som absolutt vil gjøre interiøret ditt til noe utenom det vanlige. Tenk på mestrene og verkene deres, og du vil ikke bare få en fantastisk vegg, men vil også være i stand til å udødeliggjøre kunstverkene og kunstneren selv. Lykke til med innredningen!
Produktinformasjon
  • Viser 1-5 av 5 motiver

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.