Transport

Hos Photowall har vi et omfattende utvalg fototapeter som inneholder et bredt spekter av bilder med transport som tema. Enten du er ute etter et inspirerende bilde av et klassisk kjørLes meretøy eller en fototapet som tar deg ut på landeveien, så har vi noe som passer et hvert hjem. Velegnet som barneromstapet eller som en slående del av en resepsjon, våre transport-fototapeter vil gi en følelse av bevegelse uansett rom.

Hvorfor velge en kjøretøy-inspirert fototapet?

Det er en rekke gode grunner til å velge et kjøretøy som motiv for en fototapet. Først, det er en rekke motiv som er stilfulle, sånn som den strømlinjeformede fasongen til McLaren F1 racerbil eller den klassiske Ferrari 250 GT i ærverdig rødt som gir et innslag av farge i et ellers kjedelig interiør. I midlertid er ikke det alt. For eksempel, en clipper som brøyter seg gjennom bølger eller et damplokomotiv i fart kan tilføre en etterlengtet følelse av hensikt og klarhet i innredningen av mange rom, spesielt om bildet passer sammen med de andre dekorasjonselementene i rommet. Ta en titt på våre bilder av sjøgående frakteskip om du ønsker en fototapet som skaper en chic følelse av tidløs stil og som vil passe like godt i moderne rom så vel som i hjem som har en art deco vri. Med en følelse av bevegelse og av ren stil, våre motiver med kjøretøy er perfekte for mange opp-pussingsprosjekt og vil gjøre rommet ditt til noe utenom det vanlige.

Transportmidler og Barnedesign

Våre fototapeter med transport motiv vil ta seg flott ut i rom for voksne som et spillrom, spiserom eller kontor. Imidlertid passer de ofte best som en del av et barnerom. For eksempel er Racetrack Lightning McQueen, og andre karakterer fra filmene Cars, representert på flere av våre motiv for fototapet og de er et flott bakteppe for et lekerom eller soverom for barn. For småbarn, er Brum Brum motiv og kjøretøy fra bondegårder populære motiv, men tekniske motiv som våre Plane Blueprints, kan være uvanlig gode valg også ettersom barn jo vokser.

Skap en Følelse av Sted

Du kan lett skape en følelse av sted med en fototapet. Hvorfor ikke vurdere en transportscene fra en berømt by som New York? For villere designideer, hvorfor ikke sjekke ut den siste skanse for den ultimate følelsen av verdensrom, som vår Lunar Vehicle on the Moon fototapet? Det finnes så uendelig mange måter å bruke fototapeter med transport-tema på.
Produktinformasjon