Tapet for bedrifter

Vi er overbevist om at fremtidens arbeidsplasser og miljøer bør inneholde mer enn vanlige hvite vegger og i stedet ønske velkommen levende farger, fengslende former og en harmonisk atmosfære. Til syvende og sist er vi forpliktet til å skape miljø som stimulerer kreativitet, fremmer harmoni og gir drivstoff til innovativ tenkning.

Er du en interiørarkitekt, arkitekt, maler eller stylist?  

Da har du kommet til rett sted! Vårt omfattende utvalg av motiver imøtekommer dine spesifikke prosjektbehov, enten du satser på en dristig og effektfull effekt eller et sofistikert og harmonisk område.  

Våre førsteklasses tapeter er laget for å skape trivsel i ulike miljøer, inkludert kontorer, hoteller, restauranter, gallerier og butikker.

De er designet for å motstå påkjenninger i utfordrende situasjoner og tåler milde rengjøringsprodukter, noe som garanterer holdbarhet og enkelt vedlikehold.  

Skreddersydde løsninger  

Uansett størrelse eller utforming tilbyr vi skreddersydde løsninger for dine behov. Enten det er et åpent kontorlandskap, lange korridorer eller individuelle vegger, vi tilpasser tapetdimensjonene for å passe sømløst inn i ditt designkonsept.  

Designhjelp  

Vårt team av dyktige bilderedigerere står til din tjeneste. Enten du har ditt eget design eller har funnet et motiv på nettstedet vårt, kan vi hjelpe deg med å forbedre og tilpasse bildet for å virkeliggjøre visjonen din.  

Finn ut mer  

Hvis du jobber med interiørdesign og planlegger å bruke produktene våre i fremtidige prosjekter, tilbyr vi kontraktskontoer med en rekke eksklusive fordeler.  

Som kontraktkunde nyter du fordelen av:

  • Rabatter
  • Gratis prøver
  • Gratis redigeringshjelp
  • Gratis ekspressfrakt 
  • Dedikert støtte fra vårt kundeserviceteam 

Ta kontakt med oss vi er her for å hjelpe deg! 

Fant du ikke det du lette etter?