Jungeldyr

Bring fantasiverden inn i hjemmet ditt med et lerretsbilde fra vår jungeldyrsamling. Disse bildene får liv i kraften og mystikken til de endeløse og uveisomme junglene og savannene, dLes merer verdens mektigste rovdyr ligger og drar seg. Fra den mektige løve til den milde elefanten, vil disse bildene bring et snev av det eksotiske inn i selv det enkleste rom.

Makt

Opp gjennom historien, har løver vært et symbol på makt. Majestisk, men likevel alltid avslappet, med en veldig man eller elegant. Løven har alltid vært et symbol på kongsmakt og ære. Senere fant vi selvsagt ut at hannløven faktisk er nokså lat, og er ganske så tilfredse med å la løvinnene gjøre alt arbeidet, men det bildet den projiserer - rolig og selvsikker, hersker over alt den skuer ut over - har ikke endret seg på grunn av det mennesker nå vet. Bring den rolige, majestetiske storslagenheten hjem i form av et lerretsbilde fra vår jungeldyrserie.

Fred

Selv om de fremstår som nokså brutale, kan Afrikas mektige gorillaer egentlig betegnes som de virkelige vennlige kjempene. Disse massive apene lever av grønnsaker og insekter og er virkelig milde skapninger, og lever i store familiegrupper for å ta vare på ungene sine som, akkurat som menneskebarn, bruker flere år på å bli selvhjulpne. Fordi de er milde og tillitsfulle, er de blitt jaktet på til de nesten er utryddet og, i løpet av noen få år, kan disse bildene være alt som er i igjen av en av naturens mest praktfulle arter. Hjelp til med å minnes dem med et bilde fra oss.

Visdom

Elefanter, sies det, glemmer aldri. I ti måneder eller ti år, vil du huske en fornærmelse eller en gunst like godt som et menneske. De sørger over sine døde og vil samle seg om å forsvare ungene sine. De er de mest menneskelige av alle dyrene, og de er også fryktsomme når de provoseres. Lyden av elefanter som marsjerer er blitt kalt torden på bakken; fryktsomme, uforsonlige og absolutt forskrekkende for enhver som står i veien for dem - men man har aldri opplevd at elefanter angriper menneske på måfå. Disse vakre, vennlige kjempene er også blitt jaktet på til de nesten er utryddet for at mennesker skal få tak i elfenbeinet i støttene deres. Bevar minnet av dem med et lerretsbilde.

Kjølig

Vi har alle sett noen som ser ut til å ha evnen til å føle seg komfortabel absolutt overalt. På en vegg, på et gulv, i et tre - det spiller ingen rolle for dem. Vel, leoparden er dyrerikets svar på det, fordi før du har sett en leopard rolig iaktta deg fra toppen av et tre som du kunne sverget ikke kunne holdt vekten av den meste utmagrede apen, da har du sett sann avslapning. En leopard på savannen er praktisk talt usynlig, men en leopard i et tre er en kongen av alt han kan skue utover, Utenfor rekkevidde for de fleste konkurrentene, står han fritt til å ligge og henge, avslappet og se utover, så lenge han ønsker. Hvis løver var kongene i dyreriket, er leopardene Machiavellien - som ser alt, hører at, og handler kun når han føler for det. Et lerretsbilde fra vår samling av jungeldyr kan bringe en følelse av ro inn i hjemmet ditt.

Hurtighet

Tigeren er ikke bare verdens raskeste dyr, men den kan også være blant de mest blodtørstige. I India, er tigeren symbolet på krigeren, snikmorderen, og drapsmannen uten anger. Disse vakre, elegante dyrene er jegere, så dyktige at det har vært sagt at det første tegnet på at du har en tiger etter deg, er din ankomst i livet etter døden. Det er også mer sannsynlig at de vil bli menneskeetere sammenlignet med de andre store kattedyrene, selv om de vanligvis bare tyr til det av desperasjon - Champawat-tigeren for eksempel, hadde flere ødelagte tenner, noe som hindret henne i å gå etter større offer enn mennesker. Til tross for sin farlige natur, er tigrene likevel blant de vakreste dyrene i dyreriket. Grasiøse og edle, øynene deres ser ut til stirre på deg fra bildene, hypnotiserende med sine gylne dybder. Bring faren og skjønnheten til tigeren hjem med et lerretsbilde.

Ro

Med et lerretsbilde fra vår jungeldyrserie, kan du bringe roen fra de dype junglene inn i ethvert rom. Velg ditt favorittrom blant gruppebildene som viser mange jungeldyr i harmoni og fyll hjemmet ditt med følelsen av ro.
Produktinformasjon