Fantasi

Fantasibilder kan ta deg på en reise i din egen fantasi og skape nye historier og ideer hver gang du ser på lerretsbilde på veggen din. Både på jobben og hjemme, gir det å ha noe hyggLes merelig å se på mer enn å gjøre dagen din bedre; det kan få deg i en annen stemning og frigjøre tankene. Nyt det å leve i en verden av uendelige muligheter om du velger et fantasilerretsbilde til hjemmet ditt.

Utrolige Realiteter

Hvor mye du enn setter pris på fantasiens verden, det temaet som topper listen er det utrolige. Dette er virkeligheten, med en liten vri. For eksempel kan du finne bilder av en perfekt liten bondestue i en eng som ligger i toppen av et tre. Om du liker scener med bygninger som tar deg til grensen av hva-som-helst-kan-skje, prøv Falling Estate, en nydelig samling hus som du kan finne i gaten...som flyter i en elv mot kanten av et fossefall. I en scene så er et gresskar i ferd med å bli til et slott akkurat i tide til Halloween! En hytte festet til en mosaikk-luftballong når nye høyder i Up Up and Away. Finn lerretsbilder av UFOer på himmelen i sepiatoner, dinosaurer som leker i elver, en pterotaktyl i flukt, en tiger malt slik at den ligner en afrikansk dyrehøvding, og mye mer venter dine vandrende tanker og undrende øyne.

Fantastsiske Skapelser

Virkelighet kombineres med det ideelle når du tar en ildsprutende drage og sender den mot en kriger som må drepe for ikke å bli brent! Det finnes flere dragemotiv så vel som den populære enhjørningen. Du kan finne familier av enhjørninger i skoger, feer i trærne, og den utenkelige men likevel sannsynlige Dracoren. Fantasislag finner sted mellom mennesker og fantasiskapninger mens en overflod av intense og virkelige dyr er gjengitt i naturscener, som om du spionerte på dem i deres private øyeblikk.

Beroligende Situasjoner

Havlandskap med hoppende delfiner, sommerfugler, og lerretsbilder av dyr fra samme art som samler seg for å snakke sammen. Ha glede av de ville tingene i Afrika som slapper av i fred og ro under et tre, eller fugler ved et fossefall klart nok til å være virkelig.
Produktinformasjon