Kart og flagg

Kart og flagg på veggen vekker en følelse av undring hos den lenestolreisende. Disse tingene setter i gang samtaler i hjemmet eller på kontoret. Lerretsbilder med en rekke kart og flaLes mergg fra hele verden, eller detaljert gjengivelser av spesifikke steder, er en måte å fange ferier som har vært og familiehistorie. Gjør fremtidige planer levende eller gjengi verdensbegivenheter. Siden vår kjente histories begynnelse har flagg og kart vært en måte vise vår plass i verden.

Kart fra Fortiden

Årgangskart over verden på lerretsbilde viser oss vår verdenshistorie. Navn fra fortiden, og steder som vi trodde var presise, fremhevet på veggen for å bevare et øyeblikk av historien. Fra tider for lenge og ikke så lenge siden, kart fra fortiden er små vinduer til hvordan vi en gang så verden.

Kart over det Fantasifulle

Fra kart skrevet i fargerike lys til dem som viser dyr i verden, la fantasien streife når du henger opp et piratskatt eller et kart av malingflekker som et maleri. Kart fra verdensrommet kan ta deg bort fra denne verden, og verdenskart eller kart av Asia og Afrika vil minne deg på hvor stor den vakre planeten vår egentlig er.

Nasjonalflagg

Retroflagg fra USA, England og flere viser nasjonal stolthet og er til ære for hjemlandet. Dra på reise i tankene og vandre gjennom gatene i ditt favoritt-feriested. Lerretsbilder i ulike størrelser kan gi deg følelsen av å befinne deg på det stedet hvor du kommer fra, eller på en spesiell plass hvor du har vært på reise eller bodd. Enten det er realistisk eller abstrakt eller slående og presist, et nasjonalflagg lerretsbilde er ofte en fulltreffer for både gjester og medarbeidere.

Flagg Med et Budskap

Vis stolthet med et graffiti regnbuetema på mursteinsvegg. Hva med en hyllest til britisk rockemusikk? En Union Jack på musrteinsvegg passer bra i et hvert Britisk hjem. Av og til må man bare vise verden hvem man er. Prøv malinger av de mest berømte symbolene i verden og fortell din historie uten et ord!
Produktinformasjon