Tropiske trær

Det fins ikke noe mer romantisk enn et bilde av et palmetre på en strand med solen som går ned bak den. De fremkaller følelsen av kjærlighet, ro, skjønnhet og fruktcocktailer med bittLes mereså parasoller, og det fins ikke noen bedre måte å berolige irriterte nerver eller å slappe av etter en hard dag på kontoret. Den omfattende samlingen av lerretsbilder har alle disse beroligende bildene av tropiske trær, og du vil øyeblikkelig fraktes inn til en avsidesliggende, solfylt øygruppe. Trærne, som navnet skulle tilsi, vokser hovedsakelig i tropene eller i subtropiske områder, enda noen av dem finnes i de kaldere, men frostfrie regionene, som i New Zealand.

Palmetrær

Alle disse trærne har mange bruksområder annet enn å ramme inn solnedganger. Palmen produserer kokosnøtter, som selges i massive mengder for å produsere en rekke produkter inkluder kokosmelk og kokosolje. For de helsebevisste massene er de en god erstatning for sine usunnere motstykker og etterspørselen etter dem er enestående. Bladene brukes i mange ulike kjøkken for å pakke inn kjøtt og fisk for å tilberede dem, men også for å flette kurver og atter.

Bambus

Bambusbildene er på moderne og estetisk tiltalende. Serien med full farge, sepia og svart-hvitt-bilder vil enkelt utfylle interiører med både dempede og lyse farger. Bambus er også et svært allsidig produkt og vokser ekstremt raskt, og er dermed fullstendig bærekraftig. I Asia brukes bambusskudd i mange matretter og treet selv brukes ofte som stillaser i byggebransjen. Ettersom verdens skoger ryddes raskt, er brukes bambus nå vanligvis i gulv og til arbeidsflater, og presses sammen for å se og føles ut som hardved.

Parfymetrær

Ylang-ylang-treet som opprinnelig stammer fra Java og Malaysia er kjent som parfymetreet Chanel No. 5, siden den er kjent for de berømte blomstene som bidrar til aromaen. Den nærmeste konkurrenten er Michelia champaca, fra India, som er blitt oppkalt etter Joy-parfymen. Abstrakte lerretsbilder av bambus og palmetrær fins også i det omfattende utvalget. Denne formen for modernitet er ekstremt populær hos de yngre.
Produktinformasjon