Transport

Transport fascinerer mange, både unge og gamle. Alt fra biler og båter til drømmeaktige varmluftsballonger, hester og kjerrer, og mye mer, måtene vi har brukt for å transportere oss fLes merra A til B har alltid interessert vår verden. For et perfekt punktum i stuen tilhørende en gentlemann, er et lerretsbilde av hans favoritt transportmidler. Disse kan bli påminnelser om hvilke biler eller motorsykler du virkelig har lyst til å kjøpe, hvilke båter du har heist seilet på i ferier, eller andre tilfeller hvor transport var en viktig del av opplevelsen eller livet.

Land og Hav

Clipper Under Sail av J Spurling er et av mange lerretsbilder hvor du kan nyte din kjærlighet til havet. Reis tilbake i tid til fordums ting som pedalvogner og robåter. Flotte bilder av eksotiske steder sett fra baugen på en båt, venter på ditt drømmende blikk. Se Kilt Rock, Buchas Grande, et art-deco reklame lerretsbilde av Titanic før hun seilte, eller et moderne bilde på innsiden av et skipsverft. Du finner også lerretsbilder som fremstiller båter på sjøen, seilene rullet inn, eller fiskelandsbyer og maritime kart. Om du liker det fantastiske, så finnes det slående gjengivelser av livet i havet og utsikt over havet, så vakre at du vil kjenne det i hjertet. Lerretsbilder med motorsykler kan bety at du lengter etter en landeveistur, eller være en del av et maleri av en bilskroteplass som er godt å hvile blikket på. Fra årgangs lerretsbilder til moderne malerier, har vi motorsykler, scootere, og mer.

Luften og rommet

Malerier av transportmidler for luften og rommet har prydet mange barnerom, klasserom og hjem. Hva skaper større forventninger om eventyr enn en tegning av en bil på månen, eller et maleri av et gammeldags fly i luften. For de som liker det tekniske, finnes det en rekke ulike tekniske tegninger som viser hvordan luftskip ble bygget, og som sammenligner dem med andre fartøy i størrelse og funksjonskategorier. Det finnes lekne trykk, som kunne se ut som om de kom fra sidene på et fly i en annen æra, og fly i flukt over himmelen som gir deg muligheten til å undre hvor det er de skal.
Produktinformasjon