Biler

Med klassiske karosseridesign og en stor variasjon av lakkfarger som har blitt brukt i årenes løp, er det liten tvil om at biler tilhører noen av de mest ikoniske designene fra det siLes merste århundret. Med så mange modeller av firehjuls kjøretøy, fra skinnende sportsbiler til robuste firehjulstrekkere, er det ikke til å undre seg over at de fra tid til annen figurerer i kunst og bilder av alle slag. Hos Photowall finner du et forbløffende utvalg av lerretsbilder med bilmotiver å velge mellom, uansett hva din personlige smak måtte være, Vis frem følelsen av den åpne landeveien i ditt eget hjem ved å velge et lerretsbilde i form av et maleri eller et fotografi fra den omfattende kategorien med bilmotiver. Det er nok å velge mellom til å gjøre selv den mest engasjerte bilelsker tilfreds.

Den Classic Era of Racing

For mange, handler ideen om et lerretsbilde med racerbilmotiv i hjemmet, ved å dekorere en kontrastvegg, om motorsportens glansdager. Noen av de mest nervepirrende billøpene fant sted da motoren og kjøretøyene var under utvikling og mulighetene innen racerbildesign syntes uendelige. Med det for øyet, kan vi skapt noen strålende lerretsbilder, slik som Le Mans, som har to biler som kjemper om overherredømmet i en scene fra et utholdenhetsløp like etter krigen. På samme måte har GP Wagen, som er tilgjengelig i både farger og svart/hvitt, en roadster i depoet sitt og ser ut til å være klar til å sette klørne sine i banen. For dem som elsker veteranracerbiler, har vi også Templars Hirondel eller Morgan SS at the Track som er flotte design som uttrykker fart, kraft og en ikke ubetydelig mengde ren racingsjarm også.

The Great American Car

Det er noe svært stemningsskapende med amerikanske biler når de brukes i bilder eller trykk. Kanskje det kommer av det faktum at så mange av dem var med i mange av de klassiske Hollywood-filmene fra 50-, 60- og 70-tallet. Igjen kan det være det at de assosieres med Americana-kulturen, spesielt musikklivet i Statene, som gjør dem til slike brennpunkt. Sjekk for eksempel ut det utmerkede bildet Elvis Truck Sun Records som maner frem Kongen av Rock ‘n Rolls tidligste utgivelser. Eller kanskje du ville foretrekke å velge den fantastisk strømlinjeformede looken til Saturday Night som har neonlys, skinnende krom og en god dose hestekrefter i en scene som kunne vært hentet fra klassiske filmer som «American Graffiti» eller «Grease». For dem som assosierer de flotte amerikanske kjøretøyene med den åpne landeveien og de tilsynelatende evige solskinndagen, er Cadillac lerretsbildet for deg. Det avbilder bakenden av en bildesignklassiker med en skyfri himmel og rekker av palmetrær i bakgrunnen attpå.

European Design Classics

Selv om det kan være liten tvil om at amerikanske biler skaper en svært karakteristisk look når det gjelder malerier og lerretsbilder, tilbyr den mer kompakte europeiske bilen noe enda mer spektakulært. Et perfekt eksempel på den slags kunstverk som er inspirert av europeiske bilprodusenter er Porsche 911-bildet. Ved å vise det som sannsynligvis er Porsche mest kjente design fra sin beste vinkel - bakenden - vil Porsche 911 ta seg flott ut i alle slags rom i hjemmet og vises i dette bildet i nydelig sølv. En annen tysk bil som er avbildet i serien er den fortsatt så populære Mercedes 300 SLR, som av mange bilister regnes som en makeløs designklassiker. For dem som ønsker å kombinere sitt valg av bil med et sted, er B15 in Paris og Citroen in Paris ideelle valg, som begge reflekterer over franske designeres bidrag til bildesign opp gjennom tiårene. Likevel er kanskje de mest forbløffende bildesignene som noensinne er laget, skapt av italienske designere, spesielt når det gjelder superbiler. Ta en titt på Lamborghini og Lamborghini from Behind som begge tilbyr en enestående fryd for øyet. Disse er den perfekte utsmykningen for et hjem som uttrykker både stil og behersket kraft.

Velg et bilde basert på farge

Når du velger et lerretsbilde som er laget på grunnlag av et fotografi, kan fargesammensetningen være vel så viktig som temaet, spesielt når det skal vises frem i et rom som allerede har en interiørstil. De som ønsker lyse toner kan velge noe sånt som Superlegerra som viser en sportsbil i sprudlende gult fra siden. Morgan Autumn har en klassisk britisk sportsbil på en gjørmete billøpsbane på en seng av brunt og gyllent løv, noe som tilbyr en mer behersket, men ikke mindre dramatisk, fargesammensetning. Saleen S7 Blue er et annet flott alternativ for rom med toner av grått, sølv eller asurblått. Likevel er sannsynligvis det bredeste utvalget av farget bevart for bilder som er basert på Disney Cars-serien, der lilla, grønt og - selvfølgelig - Lightning McQueens karakteristiske rødfarge fins overalt i overflod.
Produktinformasjon