Fantasi

Fantasien vår spiller en stor rolle i planleggingen og den endelige utførelsen av hvordan vi ønsker at det personlige rommet vårt skal se ut. Ffantasiplakater er en flott måte å vise Les merdin morsomme og kreative side på. Vårt brede utvalg av fantasirelaterte temaer inkluderer, men er ikke begrenset til: drager, enhjørninger, feer, trollmenn, dinosaurer, leker, folklorefigurer, etc. Du kan også finne fantasiplakater med levende dyr som ulver, sjødyr, hester, safaridyr, samt alle slags mytiske vesener i hverdagslige omgivelser. Dette lar deg eksperimentere med kontraster og justere den visuelle tyngden i et rom i henhold til dine preferanser. Photowall har gjort det enklere å velge din fantasy-plakat ved å etablere fire undergrupper som er Horror, Magic & Mysteries, Science Fiction og Space.

Karakterene i fantasiplakater

Alle slags virkelige og mytiske skapning, scener og temaer for fantasiplakater kan være inngangsporten til en eksplosjon av dekorer, en morsom aktivitet for store og små. En av de mest populære varene i vårt arsenal av fantasi-plakater er plakater med enhjørning. Se for deg at disse vakre arkane skapningene traver over stjernene på en astral bølge, plasker med babyene sine i et eventyrdam nær et slott, og beiter i frodige hager. Alt dette innenfor fire vegger! Waterfall Glade Unicorns har utrolig nydelige farger sammen med et uvanlig design, noe som garantert ikke bare gleder barna, men også de voksne.

Stort utvalg i fantasiplakater

Drager og dinosaurer er også fremtredende i vår samling av høykvalitets fantasiplakater. Disse er spesielt populære blant de unge. I tillegg er det surrealistiske bilder som dragekrigere, retro-roboter, hus som flyter nær en foss eller Gotham City om natten. Vi tar figurer fra TV og gjenskaper fantasifulle portretter av mennesker som du deretter kan tilpasse din estetikk og dine ønsker. Yssala er et strålende eksempel på det, der en vakker jente er fremstilt som en englevinget skikkelse som stirrer ut i det fri, noe vi alle kan forholde oss til. Imidlertid tar denne fantasiplakaten et skritt videre ved at emnet har det fantastiske innslaget av drager som omgir henne som om hun var Mother Dragon. Slik er kraften i våre førsteklasses fantasiplakater. Flere alternativer inkluderer også ideer basert på fortellinger i bøker, som kan transportere deg til en annen verden på et øyeblikk med disse fantasiplakatene som du ikke må gå glipp av.

Å bruke fantasiplakater som innflytelsesrik bakgrunn

Vi kan ikke undervurdere kraften i en flott bakgrunn, spesielt i våre egne rom. Noen er helt finurlige, for eksempel bakgrunner av hverdagslige ting som kjøkken eller bokhyller. Andre bakgrunner tar tankene dine med på en virkelighetsflukt med scener som en jurassisk jungel eller luftslott. Fantasiplakatene våre tilbyr også pedagogiske temaer som stjernekonstellasjonene til våre forskjellige horoskop-tegn. Disse kan fungere som en uttalelse om karakter, og gi hjemmet et verdsatt personlig preg. Med vårt brede utvalg har du mulighet til å velge mellom disse forskjellige motivene, og justere dine fantasiplakater i samsvar med dine interiørpreferanser.

Forsterk spillet ditt med fantasiplakater

Illusjoner er også en del av psyken vår, de gir oss et innspill av kreativitet. Hvorfor ikke manifestere dette konseptet ved å legge til flere fantasiplakater som Prehistoric Paradise som gir utsikt over havbunnen komplett med sjøliv og gamle skapninger? Eller hva med de herlige Cosmic Kittens, der du ser kattunger som flyter i verdensrommet, men kommer det til uttrykk i tradisjonell malerstil? Det er slott, koselige hytter, hagestier, fantasi-skogscener med sommerfugler, feer med litt alvestøv, og mange flere å velge mellom i det enorme utvalget av Photowalls fantasiplakater.

Fantasiplakater for et mer voksent publikum

Jo mer du ser på disse iøynefallende fantasiplakatene, desto flere detaljer vil du legge merke til, i praktisk talt hver eneste del av bildet. Det er på grunn av våre høykvalitetsstandarder og veldig spesielle designs. For dem som heller litt mer til det mørkere og litt spesielle, har vi bilder som Spooky Tree, et Goth-inspirert konsept hvor du kan se et ekte fotografi i svart og hvitt som ser ut som en svært detaljert tegning. Så er det Gustave Dore - Ogre in the Forest, en glimrende kunstnerisk presentasjon som kan sende frysninger nedover ryggraden. Definitivt en fantasiplakat som vil inspirere interessante diskusjoner mellom deg og dine gjester.
Produktinformasjon