Michelangelo Buonarroti

Kunstentusiaster vil vitne om at Michelangelo Buonarroti var en av tidenes største kunstnere. Dette er også grunnen til at vi i Photowall har en enorm samling av hans ikoniske kunstveLes merrk i form av Michelangelo Buonarroti-plakater. Utvilsomt en av de mest innflytelsesrike figurene i vestlig kunst, er den italienske maleren og billedhuggeren fremdeles like aktet i dag, mer enn 450 år etter hans død! Gjennom sine arbeider, spesielt for Vatikanet, oppnådde Michelangelo udødelighet i sitt verk, som du nå kan vise i ditt eget hjem. Enten det er et hjem, et rekreasjonssted eller kontoret, kan Michelangelo-plakater hjelpe deg med å forvandle interiøret ditt til noe virkelig spektakulært og vakkert.

Effekten av plakater av Michelangelo

Nevn Michelangelo for hvem som helst, og et bilde som øyeblikkelig dukker opp er kunstnerens utrolige freskomalerier i taket i Vatikanstatens sixtinske kapell. På oppdrag fra pave Julius II, skildrer det ni historier fra Skapelsens bok, og regnes som et av de største verkene fra høyrenessansen. Sjekk det ut i vårt utvalg av Michelangelo-plakater. Kunstneren selv var tilsynelatende motvillig til å ta på seg prosjektet, da han så seg selv mer som en dyktig billedhugger enn maler, men verket fortsetter likevel å inspirere og bevege i dag, med mer enn fem millioner mennesker som strømmer til det sixtinske kapell hvert år for å se dette mesterverket. Tenk deg motivet med tittelen Creation of Adam - Michelangelo Buonarroti hjemme hos deg , ditt eget stykke historie i form av en vakker og stilig Michelangelo-plakat.

Ikonet

Michelangelo Buonarotti ble født i Caprese, Italia den 6. mars i år 1475. Han var fremdeles ung da familien flyttet til Firenze, hvor Michelangelo vokste opp under den italienske renessansen, et perfekt miljø for den unge gutten som allerede som barn bare ønsket å male og være kunstner. I en alder av tretten år ble han læregutt hos Domenico Ghirlandaio, og etter et år ble han sendt til den mektige Medici-familien for å fortsette sin opplæring under billedhuggeren Bertoldo di Geovanni. Du kan se at han var i stand til å samarbeide med noen av de beste kunstnerne og filosofer i tiden når du ser på disse Michelangelo-plakatene i vårt utvalg. Flyttingen til Roma var det som sementerte berømmelsen hans, på grunn av bestillingsverkene han for Vatikanet, der det mest berømte av alle er The Creation of Adam. Dette er en av de mest kopierte scenene innen all kunst, og er sammen med Mona Lisa et av de mest berømte maleriene i historien. Med plakater fra Photowall kan du ha dette som dekor i interiøret, enkelt og ypperlig å se på.

Michelangelo-plakatenes majestet

Sammen med Leonardo da Vinci og Raphael blir Michelangelo betraktet som en av de tre gigantene i renessansen, og en viktig bidragsyter til Humanistbevegelsen. Han var en mester i å skildre kroppen med så teknisk nøyaktighet at marmor tilsynelatende ble omgjort til kjøtt og ben. Hans dyktighet med menneskelige følelser og uttrykk inspirerte ydmykhet og ærbødighet, som du kan se i plakater som Studies of Male Nudes - Michelangelo Buonarroti, for eksempel. Videre var han også utrolig til å skape visuell tyngde med drama og farger, som vist i elementer som Last Judgment - Michelangelo Buonarroti. Michelangelo ble ofte referert til som "Il Divino", som betyr den guddommelige. Bring denne guddommelige stilen inn i innredningen din ved å skaffe deg disse utsøkte og elegante Michelangelo-plakatene.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider