Strukturer

Det er ikke uvanlig å bruke en teksturtapet når det er snakk om å dekorere bolig- eller kommersielle områder. Dette er først og fremst på grunn av utseendet det gir. Hvis du er tilbøyLes merelig til denne typen dekor, så har Photowall de perfekte motivene for deg! Ja, det er mye å velge i, og det er ikke begrenset til én enkel komposisjonstype. Du vil helt sikkert finne ett eller flere tapeter i denne kategorien som passer best til din stil. Endringer i et rom gjøres enkelt med denne vakre samlingen av teksturtapeter!

Hypnotiserende teksturer i tapetdesign

Gjør interiøret ditt til et av de beste i nabolaget med dette hypnotiserende sortimentet av teksturtapeter. Du trenger ikke en gang å vurdere materialer som sement, rullestein og andre byggematerialer. Dette spesielle utvalget av teksturtapeter kan gjøre arbeidet like enkelt som å telle til tre. Innredningssarbeidet ditt kan nå et høyere nivå ved å velge et av disse unike designene i ypperste klasse. For eksempel kan du prøve Flora Hysterica 4 på stueveggene, et mørkere, spennende og mystisk motiv. Transformer arealet ditt til en gåtefull scene fra en drøm eller fantasi, og se hvordan folk reagerer positivt og gir deg komplimenter. Dette kan også brukes i arbeidsområdet eller på kontorlokaler. De enkle, men sofistikerte layoutene i teksturtapeter hjelper deg å fokusere og sette pris på kunstverket samtidig.

Vinn med teksturtapet

Unearth - Onyx er et flott eksempel på hva et utmerket teksturtapet kan bringe inn i interiøret. De magiske fargene og nyansene tar et tungt løft for å skape en stilig effekt i et rom, en eksepsjonell match for ethvert rom i huset eller kontoret. Den dype obsidianfargen er iøynefallende, men ikke distraherende, perfekt for et profesjonelt miljø, men kan også se fantastisk ut på soverommene, der vil det gi en stemning som er avslappende og beroligende. Det kan også gjøre seg svært godt på baderomsveggene. Føler du deg noen ganger for doven til å bade? Disse sammensetningene av teksturtapeter kan være svaret! De vil garantert få deg til å glede deg over å ta et bad omgitt av de fascinerende og fengslende designene. Alle vil sikkert elske disse teksturertapetmotivene.

Kategorier av teksturtapeter

Photowall har praktisk sortert disse varene i to undergrupper. Det er Natural Textures, i tillegg til Smooth teksturtapeter. Natural Textures fokuserer mer på ting og eksteriør relatert til murstein, gress, steiner, klipperog småstein. Smooth glatt teksturtapet har en slankere følelse, og stiller opp elementer i stilen til Marble Bianco Goia, et fantastisk element som bare oser av raffinement, eleganse og klasse. Den enkle, men likevel raffinerte illustrasjonen vil gjøre enhver bolig eller kommersielt lokale til samtale-emne i byen. Eller hva med Brume - Cobolt? Et fantastisk kunstverk med asurblå fargetoner, nyanser og blandinger, dette kan absolutt heve stilen når det kommer til interiørdesignen. Alle disse motivene kan som vanlig endres eller modifiseres i samsvar med dine planer for ominnredning, din egen smak og interiørstil.
Produktinformasjon
  • Viser side 1 av 1 sider