Våre produkter

Photowall produserer veggdekor av høyeste kvalitet som skaper en helt ny atmosfære i rommet. Alle motiver er nøye utvalgt og trykkes ved bestilling. Du kan velge blant flere tusen motiver i sortimentet vårt, eller du kan designe og bestille dine helt egne tapeter og bilder.

Våre ulike produkter

Alle produkter skreddersys og trykkes etter at vi har mottatt bestillingen din. Her kan du lese mer om kvaliteten på produktene og hvordan de skal monteres.

Tapeter

Tapetene våre er av høyeste kvalitet, både når det gjelder materiale og trykk. De er enkle å montere og trykkes etter dine mål, slik at de passer perfekt til veggen din. Tapetlim er inkludert.

Les mer om tapetene våre

Lerretsbilder

Våre lerretsbilder er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, opptil 100 cm i bredde og høyde. Lerretsbildet leveres ferdigmontert  –  klart til å henges opp med en gang!

Les mer om våre lerretsbilder

Plakater

Våre plakater er unike. Størrelse og utførelse kan tilpasses etter dine ønsker. Når du har lagt inn din bestilling, trykkes plakaten umiddelbart og sendes innen 1–4 dager.

Les mer om våre plakater

Ditt bilde

Hos oss kan du laste opp et eget bilde og bestille med det samme. Vil du endre på noe i bildet, som for eksempel bytte farge, legge til eller fjerne noe, kan du få hjelp av våre dyktige bildebehandlere.

Lag ditt eget tapet

Lag ditt eget lerretsbilde

Lag ditt eget plakat