Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Dette er den beste måten å fjerne ​

  Tapet​ fjerning kan være kjedelig og tidkrevende. Vi har skrevet noen tips om hvordan du fjerner ​tapet​ på den enkle måten og uten å skade overflaten på veggen. 
  Tapet​ fjerning kan være kjedelig og tidkrevende. Vi har skrevet noen tips om hvordan du fjerner ​tapet​ på den enkle måten og uten å skade overflaten på veggen.
  Dette er den beste måten å fjerne ​

  Den beste måten å fjerne tapeter på

  Mange villaeiere foretrekker å bruke tapet i stedet for å male fordi tapeter har design som aldri kan matches med maling. I tillegg til dette kan tapeter dekke ufullkommenheten til veggen og kan legge til teksturer og mønstre som ikke kan ses i maling. Den vanlige tidsrammen for tapet er rundt 15 år, og det er med lite vedlikehold. Hvis den tiden kommer, finnes det ulike måter å fjerne tapet på, slik at du kan erstatte den med nye eller bare ha muren malt.

  Ulike metoder for fjerning av gamle tapet

  Det finnes ulike måter å fjerne den gamle tapet på. Men for å fortelle deg sannheten, ikke forvent at det blir enkelt å synge ABC eller telle 123. Mange villaeiere som har gjort dette før anbefaler å reservere minst fem dager, slik at prosjektet ikke ser ut som gjort tilfeldig.

  Her er noen trinn på hvordan du fjerner tapet:

  1. Hold gulvet rent og tørt - fjerne tapet blir litt rotete og klebrig, så beskytt gulvet ved å dekke det med plast. Du vil kanskje også beskytte møbler og annet treverk ved å dekke dem også. Hvis det er mulig, fjern møbler eller flytt dem et sted der de ikke vil bli skadet. Ikke glem å tape plasten for å holde dem på plass.

  2. Slå av mot tapet - uten å bruke vann, fjern det første laget av tapet og la baksiden være på veggen. Ved å gjøre dette vil det være lettere å suge tapet gjøre jobben enklere. Ved bruk av en kittkniv, må du fjerne kanten av papiret og trekke papiret sakte.

  3. Løs pastaen - bruk varmt vann som du kan tolerere. Soak backing og resten av topplaget av tapet for å myke dem, inkludert limet. Gjør dette i små seksjoner for ikke å overtrekke veggen siden noen vegger kan bli skadet hvis de er gjennomvåt i vann i lang tid. Bruk svamp ved å påføre vannet, og når baksiden myker, kan du sjekke den med fingrene.

  4.  Fjern støtten - bruk en metallspatel eller en kittkniv, skrape av baksiden av tapet. Bruken av fleksibel metallspatel anbefales, slik at den ikke kan grave inn i veggen.

  5.  Fjern stædig pasta - ved hjelp av gelstripper, spray dem over den stædige pastaen og resten av tapet. La det stå i ca 15 til 20 minutter før du skraper dem av til alle limene er helt fjernet. Skyll med vann til overflaten av veggen er glatt.

  Påminnelse: Pass på at alt lim er fjernet fordi, hvis ikke, vil det bare sprekke når du dekker det med maling.

   6. Sand veggene - bruk håndssanderen, jevn overflaten av veggen og fjern gjenværende bakside og lim inn. Etterpå, bruk med riktig primer.

  7. Forbered veggen - etter å ha fjernet og slipt overflaten av veggen, klargjør veggen for maling eller installasjon av nytt tapet. Hvis du planlegger å installere tapet igjen, bruker du først primer på veggen, slik at neste gang du fjerner tapet, blir det enklere.

  8. Hvis limet og støtten til tapet er vanskelig å fjerne, finnes det andre løsninger for at de skal fjernes:

               - Kjemiske strippere

               - Scoring verktøy

               - Elektriske damper

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.