Gi dine påskepynt litt ekstra tanke

Påsken er en viktig dag i den kristne kirken fordi det feirer Jesu Kristi oppstandelse. Mange land feirer Ester i sine egne spesielle måter. Dette er tiden da vi vanligvis ser påskeegg og påske kaniner for å symbolisere Kristi blod og gave å gi hhv. Påskepynt rundt deg minne deg på hva vi feirer og hvorfor vi feirer påske. Her vil vi gi deg informasjon om hvordan du oppretter og ha meningsfulle og symbolske påskepynt.

Påsken er en viktig dag i den kristne kirken fordi det feirer Jesu Kristi oppstandelse. Mange land feirer Ester i sine egne spesielle måter. Dette er tiden da vi vanligvis ser påskeegg og påske kaniner for å symbolisere Kristi blod og gave å gi hhv. Påskepynt rundt deg minne deg på hva vi feirer og hvorfor vi feirer påske. Her vil vi gi deg informasjon om hvordan du oppretter og ha meningsfulle og symbolske påskepynt.
Gi dine påskepynt litt ekstra tanke

Populære påskepynt rundt om i verden

I det kristne fellesskapet, er påsken en høytid og ferie feire Jesu Kristi oppstandelse. Det er kulminasjonen av Kristi lidelse. Feiringen starter vanligvis ved midnatt på påskeaften. Påskepynt, som er symbolsk brukes i påskefeiringen verden rundt. Stearinlys hjelpe kristne huske at Jesus er verdens lys, og at han seiret over det onde. Blomster fylle kirkene som representerer nytt liv og prestene bære sine beste og smarteste kapper under feiringen. De mest populære påskepynt som du ser er egg og unger samt harer, kaniner og lam. Du kan nesten se dem alle rundt deg. De kommer i forskjellige farger og stiler som ville sikkert opphisse de fleste individer. Dette gjelder spesielt med barn som ville bli med aktiviteter som påskeegg jakt i sine respektive samfunn og / eller kirker.

Historisk perspektiv av påskepynt og praksis

Hvorfor gjør vi vanligvis ser egg, kyllinger, kaniner og harer i påsken? Hva betyr de, og hvordan kommer de er populære påskepynt over hele kloden?

Til å begynne med går påskeegg og kyllinger tilbake under de hedenske tider. De er knyttet til påske fordi de egg og kyllinger er tegn på fruktbarhet og nytt liv. Dette konseptet ble tilpasset fra hedensk og brukt begrepet New Life for oppstandelsen og å ha nytt liv med Jesus Kristus. Egg, derimot, ble tilpasset den gamle praksis av persere og egyptere for å feire nyttår som vanligvis oppstår i løpet av våren. Folk i den tiden farger eggene og blir spist under feiringen. I øst-europeiske land maler de treegg med forskjellige mønstre som har betydninger og navn for å fortelle påskhistorien. Det var også en juveler i Russland i begynnelsen av det 20. århundre som laget påskeegg og ble gitt til royalties. Egget var da laget av edle metaller og juveler som ble holdt og vist i museer.

Mange land feirer også påske ved eggjaktaktiviteter. Egg er skjult rundt hagen eller huset. Barn deltar i nevnte aktivitet for å lete etter de skjulte eggene. Voksne til og med legger til spenningen til barna ved å fortelle dem at eggene var skjult av påskharen eller kaninen.

En annen interessant øvelse er Egg-rullende løp som holdes vanligvis i påskemiddag i mange land. Egg rulles nedover en skråning eller bakke, og målet er at egget skal nå målstreken uten å bli ødelagt.

En annen populær symbol i løpet av påsken er kaniner, kaniner og lam. Dette skyldes at de fleste babydyr er født i løpet av våren og rundt påsketiden. Disse babydyrene er også tegn på lykke og nytt liv, akkurat som eggene. I Bibelen er lammet symbolisert av Jesus Kristus som ble ofret for menneskets frelse.

Noen kreative og fantastiske ideer til påskedekorasjoner i ditt hjem

Det er så mange påskeutsmykninger som du kan velge mellom. Hvis du vil at den skal være spesiell, kan du alltid lage dine egne DIY påskedekorasjoner og involvere familiemedlemmene i å lage disse dekorasjonene. Det finnes også de dekorasjoner som kan kjøpes fra favorittbutikker og butikker. Her er noen ideer om hvordan du kan ha fantastiske påskedekorasjoner til ditt hjem:

1. Påskeegg - gjennom tusenårene har konseptet av påskeeggdesign utviklet sig. I gamle dager var egg bare klart farget og spist etterpå. Men fordi folk vil legge til spenning og krydder til påskedekorasjoner, ble mange konsepter lagt til. For eksempel, har eggene malt med lyse farger og legger glitter til å feste med fargene. Du kan også bruke nonpareil sprinkles i forskjellige farger for å dekke eggene. Barna elsker sprinkler og de vil definitivt nyte å ha sprinkle egg. Akrylmaling kan også brukes til å lage unike påskeegg. Eksperiment i fargemiks og match. Involver barna i å male eggene, for de liker å male og designe sine egne påskeegg. En annen moderne måte er å ha glød i de mørke påskeeggene. For dette designet vil du trenge maling, varmt vann og eddik, slik at det blir til en dykkbar fargestoff. På den måten kan barna nyte påskeeggjakt om natten. Uansett hvilken design du vil ha på påskeeggene, bruk bare fantasien og kreativiteten til å komme med innovative ideer om hvordan du designer eggene. Tross alt vil det være deg og din familie som vil være fornøyd med dine ferdige produkter.

2. Påskebunnydekorasjoner - Påskebunnier er et av de viktigste symbolene for påsken. Som nevnt ovenfor symboliserer de nytt liv. En av de mest populære kanindekorasjonene er kaninpyntene som kan fremstilles med bruk av stoff eller metall. Du kan også bære kanindekorasjoner som smykker. Anheng og øredobber er populære, spesielt når påsken er nærmer seg. Lag et midtpunkt for bordet ditt ved bruk av papprør. Du kan også opprette flere slik at hver kanin representerer et familiemedlem. Påskekurver er en av de kuleste måtene å dekorere huset. Bare legg til en kanin eller små kaniner i kurven sammen med påsken, slik som sjokoladeegg, påskekaker og lignende. Barn vil nyte å forberede disse med deg ... vel, for ikke å nevne å spise godbiter også.

3. Påske bonnets - denne dekorasjonen stammer fra europeisk tradisjon for å bære blomster på en lue for å feire våren. Det utviklet seg til en måte hvor kvinner feirer påske og viser sine bonnets til familie og venner og plukker hvem som har den beste panseret. Bonnetter som disse vises også i butikker i USA og konkurrerer om hvem som har det beste vinduet.

4. Påske blomster - ikke glem at i mange land kommer påske vanligvis om våren. Så det er en klok beslutning å legge til blomster i hjemmet ditt for å minne deg om årets årstid som også symboliserer håp. I tillegg til at innendørs blomster kan også være fokuspunktet i huset ditt, bort fra de psykologiske og fysiske fordelene de gir. Her er noen blomster og deres betydning i påsken:

                    - Lily - disse blomstene er vanligvis hvite og symboliserer renhet og godhet som minner kristne om renheten og                                   perfeksjonen av Jesus Kristus

                    - Passion blomster - disse blomstene hjelper kristne til å huske Jesu Kristi død og korsfestelse. Blomstens tre                                        stammer representerer de tre sårene Jesus opprettholdt i korsfestelsen, eller det kan også representere den                                hellige treenighet. Sirkelen av kronblad representerer kronen av torner, og bladene representerer spydet                                     som ble gjennomboret i Jesu Kristi side.

Vi håper at disse påskedekorasjonsideer vil være til stor hjelp for at du skal få ditt hjem til å se levende ut i denne meningsfulle ferien. Ikke glem å involvere familiemedlemmene dine slik at de også kan nyte og forstå betydningen av påsken. God påske!

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.