Hvordan lage grønn skjerm for YouTubers DIY

Innkopiering noe eller noen til video eller foto er mulig gjennom bruk av grønn skjerm. Vi vil være lærer deg hvordan du kan lage din egen grønn skjerm DIY og rimeligste måten.

Innkopiering noe eller noen til video eller foto er mulig gjennom bruk av grønn skjerm. Vi vil være lærer deg hvordan du kan lage din egen grønn skjerm DIY og rimeligste måten.
Hvordan lage grønn skjerm for YouTubers DIY

Hva er en grønn skjerm

Prosessen med chroma key kompostering er en visuell effekt teknikk for lagdeling to bilder eller videodatastrømmer sammen på grunnlag av fargenyanser som kalles chroma området. Denne prosessen har vært mye brukt i ulike felt for å fjerne bakgrunnen fra motivet. Det har vært brukt i nyhets casting, film og i spillindustrien. Fargene på skjermen mest brukt er grønn og blå siden dette to farger varierer i farge fra de fleste menneskers hudfarge.

Lage en DIY grønn skjerm

Hvis du ønsker å lage en video, som du vil laste opp i YouTube og du er fortsatt en amatør filmskaper, er budsjettet ofte problemet at du vil støte på. Heldigvis er det fortsatt mulig å skape en god kvalitet film ved hjelp av ditt eget rom og fortsatt holde seg til budsjettet som du har.

Blockbuster filmer som Avatar, 300 og 2012, ble alle filmet foran den grønne skjermen. Denne teknikken kan enkelt gjøres personlig av deg. Alt du trenger for at du skal ha en grønn skjerm, er de riktige materialene og tålmodigheten til å komme opp med en film av god kvalitet.

Her er trinnene på hvordan du lager din egen grønne skjerm:

1. Hent et grønt, ikke-reflekterende stoff fra butikken;

2. Klipp stoffet til ønsket størrelse eller størrelse nok til å dekke dine behov;

3. Bruk PVC-rør som rammer og sørg for at dimensjonene er større enn for stoffet du forberedte;

4. Lag hull i nærheten av stoffets kanter med et fotfallsintervall;

5. Bor hull på PVC-rammen med samme intervall som for hullene i stoffet;

6. Bruk bungee snorer eller sterke gummi band for å koble stoffet til rammen og sørg for at det er stramt;

7. Skyt i et godt opplyst rom;

8. Last opp på YouTube.

Husk at dette bare er en av metodene for å lage en DIY grønn skjerm. Hvis du skal besøke andre nettsteder, kan også andre trinn og materialer bli presentert. Denne metoden for å lage grønn skjerm er budsjettvennlig og enkel å gjøre.

Hvordan en grønn skjerm fungerer

Prosessen kalles chroma-tasting eller grønt screening, siden det innebærer filming av motivet foran en grønn skjerm. Når filmen er blitt filmet, blir den grønne skjermen fjernet digitalt i etterproduksjonen, og erstattet med en annen opptak. Ved bruk av denne teknikken kan du som filmskaperen legge motivet til enhver innstilling du ønsker.

Å legge til andre effekter som å legge til animerte tegn eller endre utseendet til skuespilleren, er også mulig ved å bruke denne teknikken.

Ytterligere tips for en vellykket filming

1. Bruk riktig belysning for å redusere skyggene som kastes mot den grønne skjermen;

2. Legg til høydepunkter eller skygger digitalt slik at motivet virker mer på plass i det nye miljøet;

3. Installer en Chroma nøkkelprogramvare av god kvalitet, som er tilgjengelig på markedet eller online gratis.

4. Bruk et kamera av god kvalitet som skyter HD-kvalitet, eller et kamera som kan skyte i MP4 eller MOV-format, er nok nok;

5. Lær grunnleggende først, slik at du ikke vil kaste bort noe energi eller penger i å gjøre prosjektet;

6. Ha det gøy i å gjøre prosjektet, tross alt, hvem ville bli oppfylt etter å ha fullført noe.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.