Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Garbo & Friends med leken tapetkolleksjon for barn

  Photowall presenterer barnekolleksjonen Tiny Heroes fra det svenske designstudioetGarbo & Friends. Kolleksjonen består av tre tidløse mønster som forteller hver sin unike historie.
  Mares - Dark

  Garbo & Friends har designet kvalitetsprodukter for barnefamilier siden 2011. I tapetkolleksjonen Tiny Heroes er de klassiske motivene MaresFauna og Bows bearbeidet til tapetformat for å gi hjemmet en varm og lun atmosfære.

  Mønstrene i kolleksjonen er inspirert av naturen og dyrelivet, og alle illustrasjonene har sin egen historie.

  – Designprosessen starter med at jeg grubler og funderer, noe som kan pågå i flere uker før jeg får samlet opplevelser og inspirasjon til et enhetlig konsept. Ofte skriver jeg dessuten en historie som så blir utgangspunktet for mønsteret og det som til slutt kommuniseres visuelt, forteller Susann Karlsson Nemirovsky, grunnlegger av – og designer i – Garbo & Friends.

  Det var under en spasertur i skogen i Småland at fargene fra rogn og løv kombinert med skogens dyr inspirerte henne til å utvikle mønsteret Fauna. Motivet Mares er en hyllest til havet og beskriver det første møtet med livet i oseanet og alle de friske fargene og fantastiske skapningene som lever der. Barns livlige fantasi og glede er utgangspunkt for det tredje mønsteret, Bows, med festlige sløyfer i duse farger.

  Funksjon og bærekraft har vært viktige prinsipper i samarbeidet, to krav Tiny Heroes-kolleksjonen innfrir med en tidløs design som passer inn i alle hjem. Det som er klassisk og tidløst vil naturlig nok vare lenge, og derfor har man vært opptatt av kvalitet, materialvalg og rolige farger.

  – Garbo & Friends var et naturlig valg da Photowall skulle lansere en ny barnekolleksjon. De brenner like mye for design og kvalitet som vi gjør. Målgruppen for Tiny Heroes er først og fremst barnefamilier over hele verden, men tapetene gjør seg også godt på entreveggen i en byleilighet eller i et sommerhus på landet, sier Amber Johnson, produkt - og designansvarlig hos Photowall.

  Tiny Heroes fås eksklusivt hos Photowall og består av tre mønster i ulike fargevarianter. Motivene kan bestilles som måltilpasset tapet for 325 kroner per kvadratmeter.

  Presserom 
  Høyoppløste pressebilder - Garbo & Friends - Tiny Heroes

  Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
  Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

  For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

  Photowall - Wall Decor by Passionate People
  Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.