Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Blomstret, fargerikt og stort – nye og trendy tapetmotiver fra Iwa Herdensjö

  Photowall er stolt av å presentere to nye tapetmotiver designet av den svenske formgiveren Iwa Herdensjö. De fargerike og trendy motivene Blaze og Stunner i kolleksjonen Dare er inspirert av Iwas mange oppdrag innen mote, men med en mer personlig tvist.
  Stunner Peachy

  – Jeg tegner hovedsakelig trykk til klær, og der har den ene blomstrede trenden avløst den andre. Jeg har altså tegnet rikelig med blomster. Men der andre oppdrag i større grad handler om å utvikle «riktig» blomstertrykk, kunne jeg denne gangen gjøre som jeg selv ville. Det var viktig for meg å lage to tapeter som hører sammen, men som likevel ikke blir identiske i uttrykket. De er på sett og vis to scener fra samme film, forteller designer Iwa Herdensjö.

  At kolleksjonen, med sin lekne blanding av rosa, turkis og vinrødt, har et personlig preg, blir ekstra tydelig når Iwa forteller hvordan den fikk navnet sitt.

  – Dare er fargen på leppestiften som jeg har brukt nesten hver dag i sju år, så man kan kanskje si at det er signaturen min.

  Iwa har en klar ide om hvilket av de overdådige motivene hun ville valgt til hjemmet sitt, og hvilket rom hun ville brukt det i.

  – Jeg hadde nok gått for Stunner Peachy i den oransje/rosa-fargekombinasjonen til gangen. Personlig ser jeg for meg at begge motiver vil fungere veldig godt i nettopp gangen. Et tapet som gjør litt ut av seg, er med på å skape en god velkomst eller et hyggelig farvel, alt etter hvordan man ser det, forklarer Iwa Herdensjö.

  Tapetkolleksjonen Dare finnes eksklusivt hos Photowall og består av to mønster i fem ulike fargevarianter. Motivene kan bestilles som måltilpasset tapet for 319 kroner per kvadratmeter.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.