Gjør deg klar for skolestart med en fargerik og stilig skolepakke!

Før skolestart er det litt morsomt å forberede og kjøpe nytt utstyr som blokker, penner, permer, bøker og mer. Med litt tapet kan du lage en fin skolepakke som garantert får skoletimene til å bli litt morsommere! Anna María viser hvordan du enkelt kan lage en notatblokk, stilige penner og personlige bokmerker på en-to-tre!

Gjør deg klar for skolestart med en fargerik og stilig skolepakke!

Personlig liker jeg å lage en ny liten skolepakke før hvert nye semester. Det kan være fargerike penner, nye bokmerker, stilige notatbøker eller et nytt pennal. Og mye av dette er enkelt å fikse ved hjelp av litt tapet! Kanskje du har noen gamle, men tomme notatbøker hjemme – de er perfekte å pynte litt.

Med bare små restbiter av tapet, kan du lage stilige bokmerker og kle pennene i den samme stilen. Jeg har drømt meg bort blant Erica Jacobsons fargerike tapeter.

Fargerik skolepakke til skolestart

Vanskelighetsgrad:
Lettvint

Tidsforbruk:
ca. 30 min

Materialer

● Notatbok å kle inn
● Penner (helt runde er de enkleste å jobbe med)
● Tapet. For å kle større bøker kan du måle tapetet og bokmerkene, og til pennene fungerer det perfekt med små biter eller å bestille tapetprøver
● Dobbeltsidig tape
● Saks/skalpell
● Linjal
● Limstift
● En liten hyssing til bokmerket

I filmen kan du se trinnvis hvordan du lager din egen skolepakke!

DIY - Back to School

Bruk fantasien og kle skolematerialet du trenger til skolestart. Kanskje du vil matche flere ting? En tidsskriftssamler eller en perm er perfekte å kle inn. Og ved å tapetsere en liten del av skrivebordet, har du lett laget et skrivebordsunderlag som garantert ligger på plass.

Hvis du bruker tapet fra samme serie eller av samme designer, får du en helhetlig stil. Velg dine favorittmotiver og lag din egen skolepakke!

Anna María Larsson er skaper, inspirator og DIY-profesjonell. Hun tror fullt og fast at alle er kreative og kan skape, det krever bare litt øvelse. Sees jevnlig på TV, holder workshops og forelesninger. Deler det hun skaper og er inspirert av på bloggen og Instagram-kontoen @dnilva

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.