Husk å ... Heng et tavle på kjøkkenet

Chalkboards er svært funksjonelle på kjøkkenet. Du kan bruke den på ulike måter, for eksempel et område hvor du kan skrive menyen, kalenderen, telefonnummerlisten og mange andre. Det er ideelt å ha dette på kjøkkenet for å hjelpe deg hver dag i ulike påminnelser.

Chalkboards er svært funksjonelle på kjøkkenet. Du kan bruke den på ulike måter, for eksempel et område hvor du kan skrive menyen, kalenderen, telefonnummerlisten og mange andre. Det er ideelt å ha dette på kjøkkenet for å hjelpe deg hver dag i ulike påminnelser.
Husk å ... Heng et tavle på kjøkkenet

Hva er et tavle?

Tavle eller ofte kalt tavle, er en gjenbrukbar skriveflate hvor tekst eller tegninger er laget kritt. Opprinnelig ble kalkplanker laget av glatte, tynne ark med svart eller mørkegrå skiferstein. Det kan være så enkelt som et bord malt med matt mørk maling. Starten av bruken og produksjonen av tavlen var i 1840-tallet. Siden da har tavleplattformene blitt oppgradert, slik at brukerne kanskje kan dra nytte av å bruke den bedre teknologien.

Det er mange gode ting du får når du bruker tavler. Chalkboards trenger ikke noen spesiell forsiktighet, i motsetning til de elektroniske gadgets der du må opprettholde det. Kalk kan enkelt slettes fra brettet ved å bare bruke en fuktig klut eller tavleveksten. Bruke tavlen er billigere sammenlignet med de andre skrivematerialene. Imidlertid er det også ulemper ved bruk av krittbrett som allergiske reaksjoner på støvproduksjonen ved kritt, noe som kan være et helseproblem for enkelte individer.

I huset kan tavlen brukes til å skrive notater, meny, meldinger, handleliste, telefonnumre og mange andre bruksområder. De kan plasseres hvor som helst så lenge du ser hvor det er mest nødvendig. Du kan legge tavle i barnas soverom slik at det kan brukes til å skrive meldinger eller til og med som læringsmateriell der du kan veilede barnet ditt hjemme. Skrivebordet kan plasseres strategisk i alle deler av huset så lenge de passer og blander seg inn i innredningen i den delen.

Heng et tavle på kjøkkenet

Kjøkkenbordstavler er viktige på en slik måte at de tjener forskjellige funksjoner. Ved øvelse posterer vi notater i kjøleskapet og noen ganger merker du ikke det, notatene er allerede hengende opp. Vi har en tendens til ikke å kaste bort gamle notater, kanskje fordi vi bare glemmer dem og er for lat til å rydde dem opp. Ved å ha et tavle, ville dette bli forhindret, og som sådan kan vi opprettholde renslighet og lysstyrke i kjøkkenet.

Kjøkkenbordstavler kan fungere som skriveområde for våre viktige notater og notater. For eksempel kan vi skrive de tingene som skal oppnås om dagen, eller hvis vi kan se en god oppskrift på en middagsmeny, kan vi legge merke til dem ved hjelp av tavlen. På den måten trenger vi ikke å plage oss selv om vi ser etter papiret der vi skrev dem hvis de er feilplassert. Nødtelefonnumre kan også skrives på tavlen, slik at vi kanskje kan se dem enkelt hvis behovet oppstår. Du kan også skrive meldinger til medlemmene dine, slik at de kan få tilgang til det uten å spørre om det.

Det er også å slette gamle notater og notater fra tavlen. Alt du trenger er en fuktig klut eller ved å bruke en tavlevegger. På den måten kan vi skrive nye notater og notater igjen.

Å ha et tavle på kjøkkenet er en måte å opprettholde organisasjonen av rommet så vel som hele huset. Vi ville være i stand til å begrense rotet av notatblokker og legge det på kjøkkenet, så vel som hele huset. Noen vil også bruke tavlen som skriveområder for barn som er glad i å etterligne skolelæreren. Dette ville på en eller annen måte hindre ungene i å skrive på veggene.

DIY Kjøkkenbordet

Å henge et kjøkken tavle er ikke så dyrt. Faktisk kan du lage din egen ved å bruke rimelige materialer.

Materialer som trengs:

1 gammel fotoramme, helst en lett vekt                         Hersker                        

1 rulle tavlepapir                                                                             Håndverk saks

Papp- eller plakatkort klippes for å passe til rammen                                    blyant

Skjære materiale                                                                                           Hengende striper

Skjæreveiledning                                                                                               tavla

Fremgangsmåte:

1. Klargjør fotorammen ved å kaste pappene eller plasseringsfotografiet fra rammen.

2. Klargjør pappet eller plakatpapiret ved å kutte det i henhold til størrelsen som passer inn i rammen.

3. Klipp tavlepapiret på tilsvarende måte slik at det ville være nøyaktig på toppen av papepappens papp.

4. Tavlepapiret leveres med eget lim, så sørg for at papiret er jevnt festet til pappa.

5. Fest de hengende stripene på bilderammen, og mengden avhenger av vekt og størrelse på rammen.

6. Merk den delen av veggen der du vil henge rammen med en blyant.

7. Heng tavlen på den merkede delen av veggen.

Merk: Tavlen skal henges på stedet der alle kan se dem lett og lett tilgjengelig.

Nå er du klar til å bruke din DIY tavle. Nyt!

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.