Lag et vennlig skapet monster å hjelpe barnet falle til søvn

Alle opplever angst og frykt på ett eller annet tidspunkt. Små barn er ofte redde for skap monstre, eller monstre under sengen. Som foreldre er det vår plikt å hjelpe våre barn å overvinne denne frykten. Denne artikkelen vil gi deg den informasjonen du trenger om å hjelpe barna overvinne sin frykt og angst.

Lag et vennlig skapet monster å hjelpe barnet falle til søvn.

Hjelper barna overvinne sin natten angst

Er det et skap monster i barnerommet? Eller er det under sengen? Har barnet ditt har vill fantasi at det er tider at han / hun er redd for enkelte ting? Psykologer sier at det er en stor sammenheng mellom angst og kreativitet. De fleste barn kan skille mellom fantasi og ekte, men det er barn med livlig fantasi at de mener alt de forestille seg er ekte. Dermed gi fødsel til monsteret i skapet! Som foreldre er det vår plikt å hjelpe våre barn å overvinne denne frykten på en måte som vi snu negativt til positivt. Her er noen måter på hvordan du kan hjelpe barna våre med sin frykt og angst, og samtidig gjøre dem i stand til å bruke sin fantasi for å bedre bruk:

1. Fantasien er en gave - å fortelle barnet at fantasien de har er en gave vil føle seg stolt. Prøv å overtale barna til å uttrykke sin fantasi til noe håndfast som tegning eller noen kunstverk.

2. Fokus på kontroll - levende fantasi kan ta ungen overalt. Thru fantasi, kan barnet tro at han / hun er i eventyrland eller enda verre, i en uutforsket skummelt territorium. Som foreldre forteller barna at de er herre over sin kropp og sinn, og at de er de i kontroll. Du kan også prøve å gradvis utsette dem til kilden av frykt. For eksempel å gå til svømmebassenget gang på gang å overvinne frykten for vann. Over tid vil barnet ha tillit til at ingenting vil skje når han / hun er i vannet.

3. Lag en tegning - be barnet ditt om å tegne monsteret som bor i skapet. Deretter i stedet for å vise frykt for tegningen, vis barnet ditt forbauselse på tegningen. Be barnet ditt om å nevne monsteret for å forsterke at monsteret bare er en fantasi av barnets fantasi.

4. Kommuniser med barnet ditt - snakk med barnet om monsteret. For eksempel, spør disse spørsmålene for å få et tydeligere bilde av hva som skjer i barnets fantasi: Hva ser du? "," Hva gjør du? "," Hvem er med deg? "," Hva skjer da? " . På denne måten vil du kunne kjenne hele historien og da kan du tilby forslag til hvordan du styrer historien til barnets fordel.

Opprette Friendly Monster for å hjelpe barnet ditt med å overvinne frykt

Sengetid bør være en spesiell del av dagen for barnet ditt. Dessverre bruker mange barn søvnløse netter på grunn av deres frykt for skapet monster eller barnet ditt opplever mareritt. Når lysene er slått av, kommer angst og frykt inn i. Resultatet? En stressende nattopplevelse for deg og spesielt barnet ditt. Ikke bekymre deg, frykt for monstre er vanlig for barna å oppleve. Det vi trenger å gjøre som foreldre, er å hjelpe barna våre til å overvinne denne frykten, slik at nattetid vil være en hyggelig opplevelse for dem.

Det er mange måter på hvordan du bruker din kreativitet, hjelper barnet ditt å overvinne sin frykt for monstrene. For eksempel kan du se et morsomt monsterfilm sammen slik at barnet ditt vil se at monstrene ikke er så skummelt. Faktisk kan de se monstrene som koselige, vennlige skapninger; Fortell barnet ditt at du har spesielle krefter som kan forvise monstre, og at du vil sende det til dem slik at de kan bruke det. Bruk av "magisk teppe"; Forlater lysene på; Lytter etter lydene; Spiller myk musikk og andre. Det er utallige måter å hjelpe barnet ditt til å ha en god natts søvn.

En annen innovativ idé er å ha et veggpapir av et morsomt eller vennlig monster som vil bli installert inne i skapet. Ikke bare det faktum at du gjenoppfinner bildet av monstre til barnet ditt, men dette fototapet-designet vil forutse tankene til barnet ditt at monstrene ikke er skummelt. Faktisk er de søte og koselige små skapninger, og det er ingen grunner til å bli redd for dem.

Velg pastell eller nøytrale farger for bakgrunnen, og monstrene skal være i bightfarger, slik at de ikke ser ut skremmende for barnet.

Papirmaterialet til fototapetleveres i tre typer, tykt, medium og lett papir. Installasjon kan gjøres av alle, så lenge den personen er kompetent nok til å henge fototapeter. Alt du trenger for å installere det er skarp kniv-, rulle- eller penselbørste og plastgir for å flate fototapet.

Uansett hva du må gjøre for å lette barnets angst og frykt, må du alltid la ham / henne vite at Mamma og pappa alltid vil være der og aldri vil la noe skade ham / henne.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5–8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.