Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Vær kreativ med rommet ditt skillevegger!

  For så lenge, veggene var den eneste måten å dele to rom. I dag, med kreativitet og ideer til mange mennesker, for ikke å nevne den teknologien vi har, borte er de dagene hvor det eneste alternativet for å dele rommene er gjennom bruk av vegger. Vi vil gi deg noen guide på hvordan du bruker dine skillevegger og være kreativ med dem. 

  Vær kreativ med rommet ditt skillevegger!

  Designing skillevegg mellom rom er ikke bare om å sette opp en skillevegg. Det finnes ulike måter å ha den plassen du ønsker i ditt rom, men har fortsatt kreativ stil av å ha romdeler. Å ha romdeler er ikke bare om å ha den tradisjonelle enkle design, men forskjellige kreative ideer vil gjøre rommet ditt ser stilig uten også å ofre funksjonene til skillevegger.

  Noen tips for å ha kreative romdeler

  Her er noen tips om hvordan du kan lage din rom dividers som kan være stilig og samtidig fortsatt har sitt opprinnelige formål:

  1. Klassisk design - med klassisk kanskje ikke egnet hvis du har en moderne rom design. Imidlertid kan den klassiske utformingen av visse skillevegger tjene som en inspirasjon til moderne rom. For eksempel kan de skillelinjene som brukes i japansk design som Shoji skjerm legge naturlige varme til soverommet. Utformingen av denne typen skillet kan bare avgrense soverommet og stuen for eksempel, men uten å blokkere lyset.

  2. Deler kan også være lagringsområder - Hvis du er bekymret for plassen som romdeleren vil forbruke, hvorfor ikke prøve å bruke en rekke lagringsenheter som kan fungere som romdeler? Disse boksene kan stables i hvilken som helst stil du vil ha. I tillegg til det, kan du skreddersy opprette romdeler i ditt eget lagringsbehov. Ikke bare det, denne typen divider kan ha flere funksjoner som bokhylle, skap eller lagringsplass for noe. Du har ikke bare en stilig romdeler, men også en flerbruksmøbler.

  3. Maksimere sengen - du kan bruke sengen som en inspirasjon for å skape en romdeler. Hodeplaten eller foten av sengen kan brukes som referansepunkt. For eksempel, et kontor eller et bad på den andre siden av divider. Hodetelefonen kan også utvides til å etterligne skjønnheten til en halvvegg og gjemmer også bokhyllen.

  4. Gardiner og glassdør - vanligvis er glassdøren brukt som romdeler fordi det sies at dette kan gi deg personvernet du trenger. Men bruk av gardiner og gjennomsiktig glassrammer er billigere og kan fortsatt gi deg samme fordel med glassdøren.

  5. Tauer - bruken av tau som er justert vertikalt og festet til bjelker i begge ender kan ha nytte av en japansk stildeler. Med tau som skillevegger, vil lyset ikke bli blokkert inn i soverommet.

  6. Bruk planter - planter har vært kjent for å tilby mange fordeler, både fysisk og mentalt. Ved å bruke planter som skillevegger, finnes det også lydabsorbering og luftrensing. Bruken av prydplanter vil legge til dividerens design, og det kan også være brennpunktet til huset.

  7. Bulletin board - du kan også opprette et kontorlokal med en romdeler som også fungerer som oppslagstavle.

  8. Resirkulere - hvis du er glad i å gjenvinne ting og elsker å samle tomme plastflasker, så prøv å lage en romdeler med tomme PET-flasker. Bruk fantasien din på hvordan du vil at romdeleren din skal bli stylet med de tomme PET-flasker. En måte er å bruke streng for å justere flasker og få dem til å henge, og lage en hengende romdeler. Ikke bare var du i stand til å hjelpe miljøet, men du har også en stilig DIY romdeler.

  Konklusjon

  I dag vil mange enkeltpersoner foretrekke åpent rom eller studio-rom. Men ikke alle mennesker foretrekker å ha alt sett i sine hjem. Noen ganger vil vi bare gjemme rotet vi har, i soverommet for eksempel. Derfor vil bruk av romfordeler være en nødvendighet. Du kan lage din egen slik at det ville være budsjettvennlig eller kjøpe en. Bruk fantasien og kreativiteten, slik at du vil kunne komme opp med romdelerdesign som passer best for deg.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.