Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Ved å velge den perfekte flisen til ditt interiør kan det være vanskelig, spesielt når du ikke vet hvor du skal begynne. Du er forskjellige ting å vurdere, spesielt hvis du vil ha et stilig hjem, men likevel god kvalitet installert fliser. Her er noen opplysninger om hvordan du velger passende fliser til gulv og veggen. 
  Ved å velge den perfekte flisen til ditt interiør kan det være vanskelig, spesielt når du ikke vet hvor du skal begynne. Du er forskjellige ting å vurdere, spesielt hvis du vil ha et stilig hjem, men likevel god kvalitet installert fliser. Her er noen opplysninger om hvordan du velger passende fliser til gulv og veggen.
  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Det er mange ting å vurdere før du installerer de riktige fliser i hjemmet ditt. Når det er planlagt dårlig, kan dette resultere i et negativt utfall og kan koste deg mer. At vi ikke vil skje. Vi vil gjerne hjelpe deg ved å velge riktig fliser ved å gi deg noen retningslinjer og tips.

  Ting å vurdere når du velger riktig flis til ditt interiør

  Det er så mange fliser å velge mellom. Stilen, design og materiale av fliser har et bredt spekter av alternativer. Siden du ikke har noen ide om hvor du skal begynne, besøker du et showroom slik at det kan gi deg ide om hvordan du har den rette flisen i hjemmene dine. Når du undersøker showroomet, blir du tiltrukket av de forskjellige fliser. Deres størrelse, fargeutforming og tekstur ser ut til å være den rette tingen for ditt hjem. Bare en liten påminnelse, ikke velg flisen basert på ditt første inntrykk i showroom. Husk at showrooms viser fliser som er i dagens trend. Imidlertid kan de ikke være passende for ditt hjem eller livsstil. For å begrense dine valg, lage din egen sjekkliste og vurdere også budsjettet ditt. Deretter bestemmer du for riktig flis til veggen og gulvet.

  Her er noen av tingene du bør vurdere før du kjøper fliser:

  1. Areal som skal flislegges - vurdere området når det gjelder vegg eller gulv; Fottrafikk; Innendørs eller utendørs; Og tilstedeværelse av fuktighet. I prinsippet kan du også bruke gulvfliser på vegger. Fottrafikk er viktig da det vil bestemme riktig type flis som skal brukes. For eksempel kan gangen betraktes som et høyt trafikkområde, derfor krever det en slitesterk og høy slitestyrke.

  2. Den type fliser som trengs - som nevnt ovenfor, er det forskjellige fliser som består av forskjellige materialer. Keramikk, for eksempel, er en mest vanlig fliser brukt i gulv, spesielt de med et lag av glasur på overflaten. De fleste rommene kan bruke denne typen flisegulv. Baderom krever porselen fliser siden denne type fliser er den sterkeste og vanskeligste flis tilgjengelig. Det er også kjent for sin flekkmotstand og holdbarhet. Steinfliser kan komme i granitt og marmor og de er perfekte for utendørs.

  3. Vet hvor mange fliser du trenger - når du har bestemt hvilken flis du trenger for veggen og gulvet, må du bestemme hvor mye fliser du må kjøpe slik at det kan passe inn i budsjettet. Ikke glem å ha overflødig flis, slik at du vil få noe å erstatte med dersom noe skjer med flisene under installasjonen.

  4. Verktøy og rekvisita - lage en liste over materialene du vil trenge ved installasjon av fliser, som også inneholder lim og fugemasse.

  5. Hvis du ikke har erfaring med å installere fliser, må du kontakte familie og venner og spørre om de vet fliser som er godt erfarne. Vurder også budsjettet, så det er bedre å ha alternativer.

  Vegg mot gulvfliser: hvilken flis er perfekt

  Det er ingen bestemt definisjon av gulv og veggfliser. Tile selskaper betegner ikke sine fliser hvor de skal brukes. For å gjøre tingene enklere, er tommelfingerregelen, gulvfliser kan brukes som veggfliser, men aldri omvendt. Dette betyr ganske enkelt at enhver type fliser som anbefales for fliser kan også brukes på veggene. Imidlertid skal fliser som er spesifikke for vegger aldri brukes på gulv, da holdbarheten kan variere. Veggfliser er ofte mykere og mindre holdbare i forhold til gulvfliser. Veggfliser bør også være mindre sammenlignet med de som brukes på gulv. Den ideelle størrelsen skal være 4 "x4" eller mindre. Tenk og 18 "x18" fliser installert på veggen. Dette ville se overveldende og upassende. Glassfliser skal også installeres på veggen og ikke på gulvet.

  Gledelig flislegging!

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.