Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Ved å velge den perfekte flisen til ditt interiør kan det være vanskelig, spesielt når du ikke vet hvor du skal begynne. Du er forskjellige ting å vurdere, spesielt hvis du vil ha et stilig hjem, men likevel god kvalitet installert fliser. Her er noen opplysninger om hvordan du velger passende fliser til gulv og veggen. 
  Ved å velge den perfekte flisen til ditt interiør kan det være vanskelig, spesielt når du ikke vet hvor du skal begynne. Du er forskjellige ting å vurdere, spesielt hvis du vil ha et stilig hjem, men likevel god kvalitet installert fliser. Her er noen opplysninger om hvordan du velger passende fliser til gulv og veggen.
  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Velge den perfekte flisen til gulv og vegger

  Det er mange ting å vurdere før du installerer de riktige fliser i hjemmet ditt. Når det er planlagt dårlig, kan dette resultere i et negativt utfall og kan koste deg mer. At vi ikke vil skje. Vi vil gjerne hjelpe deg ved å velge riktig fliser ved å gi deg noen retningslinjer og tips.

  Ting å vurdere når du velger riktig flis til ditt interiør

  Det er så mange fliser å velge mellom. Stilen, design og materiale av fliser har et bredt spekter av alternativer. Siden du ikke har noen ide om hvor du skal begynne, besøker du et showroom slik at det kan gi deg ide om hvordan du har den rette flisen i hjemmene dine. Når du undersøker showroomet, blir du tiltrukket av de forskjellige fliser. Deres størrelse, fargeutforming og tekstur ser ut til å være den rette tingen for ditt hjem. Bare en liten påminnelse, ikke velg flisen basert på ditt første inntrykk i showroom. Husk at showrooms viser fliser som er i dagens trend. Imidlertid kan de ikke være passende for ditt hjem eller livsstil. For å begrense dine valg, lage din egen sjekkliste og vurdere også budsjettet ditt. Deretter bestemmer du for riktig flis til veggen og gulvet.

  Her er noen av tingene du bør vurdere før du kjøper fliser:

  1. Areal som skal flislegges - vurdere området når det gjelder vegg eller gulv; Fottrafikk; Innendørs eller utendørs; Og tilstedeværelse av fuktighet. I prinsippet kan du også bruke gulvfliser på vegger. Fottrafikk er viktig da det vil bestemme riktig type flis som skal brukes. For eksempel kan gangen betraktes som et høyt trafikkområde, derfor krever det en slitesterk og høy slitestyrke.

  2. Den type fliser som trengs - som nevnt ovenfor, er det forskjellige fliser som består av forskjellige materialer. Keramikk, for eksempel, er en mest vanlig fliser brukt i gulv, spesielt de med et lag av glasur på overflaten. De fleste rommene kan bruke denne typen flisegulv. Baderom krever porselen fliser siden denne type fliser er den sterkeste og vanskeligste flis tilgjengelig. Det er også kjent for sin flekkmotstand og holdbarhet. Steinfliser kan komme i granitt og marmor og de er perfekte for utendørs.

  3. Vet hvor mange fliser du trenger - når du har bestemt hvilken flis du trenger for veggen og gulvet, må du bestemme hvor mye fliser du må kjøpe slik at det kan passe inn i budsjettet. Ikke glem å ha overflødig flis, slik at du vil få noe å erstatte med dersom noe skjer med flisene under installasjonen.

  4. Verktøy og rekvisita - lage en liste over materialene du vil trenge ved installasjon av fliser, som også inneholder lim og fugemasse.

  5. Hvis du ikke har erfaring med å installere fliser, må du kontakte familie og venner og spørre om de vet fliser som er godt erfarne. Vurder også budsjettet, så det er bedre å ha alternativer.

  Vegg mot gulvfliser: hvilken flis er perfekt

  Det er ingen bestemt definisjon av gulv og veggfliser. Tile selskaper betegner ikke sine fliser hvor de skal brukes. For å gjøre tingene enklere, er tommelfingerregelen, gulvfliser kan brukes som veggfliser, men aldri omvendt. Dette betyr ganske enkelt at enhver type fliser som anbefales for fliser kan også brukes på veggene. Imidlertid skal fliser som er spesifikke for vegger aldri brukes på gulv, da holdbarheten kan variere. Veggfliser er ofte mykere og mindre holdbare i forhold til gulvfliser. Veggfliser bør også være mindre sammenlignet med de som brukes på gulv. Den ideelle størrelsen skal være 4 "x4" eller mindre. Tenk og 18 "x18" fliser installert på veggen. Dette ville se overveldende og upassende. Glassfliser skal også installeres på veggen og ikke på gulvet.

  Gledelig flislegging!

  Du kan kanskje like følgende historier

  Tapetkolleksjon for barnerom av Maison

  by Photowall NO

  Photowall presenterer et nytt designersamarbeid med Maison og lanserer en eksklusiv tapetkolleksjon for barnerom. The Little Folk-kolleksjonen er inspirert av natur og frodigheten som preger det sør-afrikanske landskap. Alle de fem motivene er omhyggelig illustrert for hånd, fylt med detaljer og eventyrlige fantasiverdener — rettet mot å bringe ro, harmoni og litt magi til ethvert rom, uansett alder.

  Photowall og Acne JR i eksklusivt tapetsamarbeid

  by Photowall NO

  Photowall er stolte over å kunne presentere Trompe l'œil – en tapetkolleksjon designet av svenske Acne JR. Kolleksjonen leker med velkjente mønstre i ny grafisk tapping – alle med Acne JRs velkjente formspråk.

  Intervju med illustratoren Saga-Mariah Sandberg

  by Photowall NO

  Saga-Mariah Sandberg står bak designene i tapetkolleksjonen DAWN CHORUS. Kolleksjonen er inspirert av nordisk natur og består av åtte håndtegnede tapetmønstre og vakre vårblomster, praktfulle roser og svenske skogsbær. Her forteller Saga-Mariah om sin kjærlighet til naturen, og inspirasjonen bak tapetmotivene.

  Jorden rundt med Mini Empire

  by Photowall NO

  Photowall og Mini Empire presenterer tapetkolleksjonen Around the world – designet av den svenske illustratøren Jenny von Döbeln. Kolleksjonen inneholder lekne motiver med inspirasjon fra tre forskjellige kontinenter.

  Frame of Mind – tapetkolleksjon fra Lemon

  by Photowall NO

  Photowall og det sørafrikanske designstudioet Lemon presenterer stolt Frame of Mind – en tapetkolleksjon som fokuserer på menneskets ulike stiler, humør og følelser. Her møtes subtile vannfarger, tekstile strukturer og håndmalte mønster fulle av detaljer.

  Grønne tider

  by Photowall NO

  Endelig går det mot grønnere tider. Våren er i anmarsj, og lyset vender tilbake. En passende anledning til å vise frem våre grønne tapeter. Kanskje du lar deg inspirere til å bringe den deilige vårstemningen inn i huset. Her er noen av mine tapetfavoritter.

  Jorden rundt med Mini Empire

  by Photowall NO

  Ville dyr på den afrikanske savannen, små søte hus i mønsterteknikk inspirert av den nordiske håndverkstradisjonen, og sjarmerende havdyr fra Galapagos – i dag er vi svært stolte over å kunne presentere vårt siste designsamarbeid Around the World – en herlig og leken tapetkolleksjon signert Mini Empire. Kolleksjonen består av tre fantasifulle motiver – alle kan leveres i ulike fargekombinasjoner og bestilles etter mål.

  Bryllup med bloggeren Anja Forsnor

  by Photowall NO

  Bryllupssesongen er i full gang. Her på ​tapet​fabrikken pynter vi til bryllupsfest og diskuterer bryllupstips med den svenske bloggeren og kommende bruden Anja Forsnor.

  Møte mellom interiørdesign og kunst – Emma Lindström for Photowall

  by Photowall NO

  Photowall lanserer et ekslusivt designsamarbeid med den svenske kunstneren Emma Lindström. Tapetkolleksjonen AURA omfatter 13 akrylmalerier med abstrakte og livlige fargekomposisjoner. Gjennom sitt harmoniske og organiske uttrykk, innbyr hvert av tapetmotivene til en visuell avkobling og ro i sinnet.

  Photowall – 10 years in style

  by Photowall NO

  For 10 år siden begynte Photowall å trykke tapeter til alle mulige stiler, personligheter og miljøer. I anledning av 10 års-jubileet har vi laget en kolleksjon med kundenes absolutte favorittmotiv gjennom årene – men med et litt nytt utseende.


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.