Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkolleksjon

I dag lanserer Photowall en ny tapetkolleksjon From Dawn to Dusk fanget av den svenske fotografen Isabella Ståhl. Kolleksjonen består av ti stemningsfulle fotografier med inspirasjon fra den svenske naturen, dyrene og villmarken.

Det gryr av dag og morgentåken ligger tykk over elven. En stripe av lys presser seg inn mellom trestammene i den norrlandske skogen, det er kjølig, taust og vindstille.

Hvert motiv i tapetkolleksjonen From Dawn to Dusk preges tydelig av Isabella Ståhls gåtefulle, drømmende og melankolske bildespråk. Kolleksjonen er inspirert av den svenske naturen, dyrene og villmarken, og gir betrakteren en fredfull, meditativ følelse.

- Jeg elsker å være i den skogen – den er ofte mørk, mystisk og litt hemmelig. Det er blant annet der jeg henter inspirasjon, sier Isabella Ståhl.

Den svenske naturen får gjennom Isabellas blikk for kontraster og evne til å fange stemninger og øyeblikk en helt ny form som inngir ro og ettertanke hos betrakteren. Bildene er ofte tatt i et vakkert demringslys.

- Til tross for at jeg er veldig morgentrøtt, tvinger jeg meg selv til å stå opp klokken fem om morgenen for å fange den rette følelsen og lyset i bildene, forteller Isabella Ståhl.

Jeg tror at tapetene mine vil passe i rom der man leter etter en følelse av frihet innendørs. Ta med en flik av naturen å hvile øynene på inn i hjemmet.

Tapetkolleksjonen From Dawn To Dusk selges eksklusivt hos Photowall, og kan bestilles som skreddersydd fototapet for NOK 307/m2.

Morning Haze at the Mountain
Utsikt
Summer Evening by the Lake
Utsikt
The Bird Flock
Utsikt
Blue Forest
Utsikt
Alone at the Pier
Utsikt

Om Isabella Ståhl

Isabella Ståhl er en svensk fotograf født 1984 og oppvokst i Hälsingland. Hun er utdannet ved International Center of Photography i New York og har hatt flere utstillinger i Europa, New York, London og Sverige. Inspirasjonen kommer fra naturen, dyrene og villmarken, og bildene hennes preges av et stemningsfullt, mystisk og drømmende bildespråk.

Presserom 
Høyoppløste pressebilder - Isabella Ståhl  - From Dawn to Dusk 

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Decor by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.