Naturmagi av Jonna Jinton

Dansende tåke over smale vann, isblå trær i skumringen og magiske skoger i ulike fremtoninger. Photowalls eksklusive samarbeid med Jonna Jinton har resultert i fototapetkolleksjonen The Soul of Nature. Vakre motiver som avspeiler en drømmeaktig natur fra Västernorrland.

Jonna Jinton

Den svenske bloggeren og fotografen Jonna Jinton flyttet for seks år siden til en liten by i det grisgrendte Västernorrland. Der fotograferer hun naturens skuespill og magiske øyeblikk – dag som natt. Hvor hun henter inspirasjonen fra, er ikke vanskelig å gjette.

– Kolleksjonen min er helt og holdent et resultat av all inspirasjon jeg får fra naturen der jeg bor. I de siste årene har jeg vandret rundt i de norrlandske skogene for å fange de mesterverkene naturen selv skaper, gjennom kameralinsen, sier Jonna Jinton.

Jonnas enkle livsstil, naturpregede kunst og personlige blogging verdsettes over hele verden. Hennes første fototapetkolleksjon for Photowall består av 13 nøye utvalgte motiver, der alt fra årstidenes herlige skiftninger til morgener i tåkeslør og trolske netter er representert.

– Motivene i kolleksjonen er fra øyeblikk der jeg har funnet noe veldig vakkert som jeg vil fange på bilde. Jeg vil ganske enkelt vise naturen fra mitt perspektiv og skape samme fine følelse hos den som setter opp et av motivene mine i hjemmet sitt, som den som vekkes i meg når jeg fotograferer, sier Jonna Jinton.

The Soul of Nature fås eksklusivt hos Photowall og kan bestilles som måltilpasset tapet for 316 kroner per kvadratmeter. Interiørbildene er stylet av Petra Bauer og fotografert av Stellan Herner.

The Secret Place
Into the Wild

Presserom 
Høyoppløste pressebilder - Jonna Jinton - The Soul of Nature

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Decor by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.