Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–2 dager.

  Bryllup med bloggeren Anja Forsnor

  Bryllupssesongen er i full gang. Her på ​tapet​fabrikken pynter vi til bryllupsfest og diskuterer bryllupstips med den svenske bloggeren og kommende bruden Anja Forsnor.

  Tapetvimpler med herlige motiver, pastellfarget fotobakgrunn av tapet, og romantiske hjerteklipp er noen av våre beste tips til den store dagen. Rådet fra bloggeren Anja og hennes Marcus er ikke å glemme de små detaljene og å overraske gjestene med noe uventet. Vil du ha mer bryllupsinspirasjon, kan du ta en titt på bryllupsbildene våre og lese hva gifteklare Anja og Marcus tenker om dagen.

  Gavene er pakket inn i ​tapet​ med motiv av illustratøren Cathy Nordström og motivet Waves Blur av  av designere Linnéa Nilsson Lundell. 

  Det viktigste først: Hvordan gikk frieriet for seg?

  Anja

  Vi hadde en helt magisk ferie i Thailand i fjor vinter. På en av de siste kveldene gikk Marcus ned på kne i sanden og overrasket meg med ord som fikk tårene til å trille. Og en ring selvsagt – verdens fineste ring! Så skålte vi i kokosnøtter og kysset barfot i stranden under den stjerneklare himmelen. Det var latterlig perfekt, og veldig oss.

  Marcus

  Jeg var så nervøs, og husker knapt hva jeg sa. Det Anja ikke visste da, var at jeg faktisk hadde planlagt å fri to år tidligere. Også den gangen var vi på ferie. Jeg hadde ordnet det slik at vi skulle tilbringe en hel dag ute på sjøen sammen. Men sta som hun er, var hun fast bestemt på å bruke dagen på stranda. Jeg klarte ikke lokke henne med om bord, så det ble ikke slik jeg hadde tenkt. Den gangen føltes det veldig surt, men i etterkant er det en morsom historie vi ofte ler av.

  Kremmerhus av ​tapet​ med motivet Spring Medallion  fra Peppercookies  kolleksjonen til Confetti av designduoen By May.

  Hvordan har forberedelsene til bryllupet vært?

  Marcus

  Vi vil planlegge i fred og ro uten å stresse frem avgjørelsene, så det blir mange kvelder ved middagsbordet. Som småbarnsforeldre er vi nødt til å utnytte ledige øyeblikk.

  Kan dere røpe noe om det forestående bryllupet?

  Anja

  Vi vil ha det lekent, livlig, personlig og selvsagt fullt av kjærlighet! Vi tenker nok litt utenfor boksen og vil gjøre det på vår egen måte. Vi har hentet litt inspirasjon fra et bryllup vi har vært i, men detaljene holder vi for oss selv en stund til.

  Bakgrunn laget av motivet Sprinkles Yellow fra illustratøren Cathy Nordströms kolleksjon.

  Har dere noen tips eller råd til andre par som er i gang med å planlegge bryllup?

  Marcus

  Det er DERES dag. Husk at dere gifter dere for deres egen del, og planlegg dagen slik dere vil ha den. Ikke tenk så mye på hvordan alle andre gjør det. Våg å bryte tradisjonene hvis det føles riktig for dere.

  Anja

  Bordplasseringen og møblene kan ofte være avgjørende for den riktige stemningen. Runde eller litt mindre bord er mer sosialt og gjør at samtalene kommer raskere i gang og flyter lett rundt bordene. Man vil jo at alle skal føle seg velkommen og finne seg til rette.

  Hva synes dere har vært viktig å tenke på under planleggingen?

  Anja

  Å le og ha det moro! Så enkelt, men så viktig. Spis en god middag, del en flaske vin, og snakk med hverandre. Erstatt lange lister med moodboards eller lag en fengende spilleliste som får frem den riktige stemningen.

  Du kan kanskje like følgende historier


  Rask levering

  Bestillingen sendes innen 1–2 dager, og frakt er alltid inkludert.

  100% garanti

  Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.