Trendrapport høst/vinter 2023

Ta steget inn i 2023-høsttrendenes fengslende verden. Fra rolige vannlandskap til lekne uttrykk, overdådig storhet og kosmisk mystikk – hver trend puster liv inn i boarealene dine. I denne guiden kan du oppdage de kuraterte tapetkolleksjonene våre, inspirert av årets største trendinnflytelser. Fordyp deg i et rikt billedvev av farger, mønstre og atmosfærer som forvandler hjemmet til et lerret av grenseløs kreativitet og sjelfulle uttrykk.

Digitale uttrykk

Elevation Landscape - Indigo av PWP

Drist deg inn i fremtidens hjerte denne høsten, guidet av en trend som fanger pulsen til en av det mest innflytelsesrike strømningene i 2023. Denne bevegelsen blander uanstrengt teknologi og design, og introduserer slanke, metalliske og futuristiske blåtoner og digital-inspirerte nyanser som vekker kreativiteten. Nysgjerrighet og spenning visker ut grensene mellom kunst, teknologi og det fysiske riket, og inviterer til utforskning. Innenfor denne visuelle odysseen flettes mystiske riker og skjult visdom sømløst sammen med det digitale landskapet, og belyser en gåtefull fusjon. Denne trenden frister deg til å omfavne det ukjente, legemliggjøre ubegrensede muligheter og bane vei for fremtidens design.

Maksimalistisk vidunder

Nymph Dance av Rachel Pansky

Gjør deg klar til å la deg fengsle av en eksplosjon av mønstre og farger i en av de andre favorittrendene våre. Det er en feiring av det dristige, vågale og ekstravagante. Hvert rom blir et lerret der mønstre danser harmonisk, og livfulle aksentfarger danner en symfoni av visuell glede. Det er en fest for øynene som skriker selvuttrykk uten grenser. Denne trenden tenner en flamme av ekstraordinær og modig kreativitet, der mønstre kolliderer i et harmonisk kaos, og tilfører rom en dynamisk og livlig atmosfære det er vanskelig å motstå.

                                               

«Omfavn det ukonvensjonelle og frigjør det ekstraordinære.»

                                               

Nostalgisk modernisme

Femme Fatal - White Smoke av PWP

Denne sesongen gjør trender nostalgien, der det handler om å omfavne en sømløs sammensmeltning av fortid og nåtid. Vintage sjarm møter moderne eleganse, og blander teksturer, mønstre og farger på spennende måter. Det er en tidløs reise som knytter minner og fremtidige muligheter sammen med en leken touch. Denne trenden balanserer retro og moderne stil – et miljø som kjennes både koselig og forfriskende nytt.

 

Fredelige tilfluktssteder

Below the Surface II av Jonna Hallberg

Midt i det verdslige kaoset ønsker vi deg velkommen inn i en oase av ro, der rolige rom lar deg finne trøst. Med fokus på det essensielle omdirigerer vi energien vår mot kjerneelementer som gir balanse. Paletten omfavner milde, hvite, sjøgressgrønne og beroligende blåtoner, og skaper en atmosfære av fredelig ro. Ved å harmonisere naturlige materialer og minimalistisk dekor forvandles rommene til tilfluktssteder for ultimat ro og avspenning. Denne bevegelsen strekker ut en åpen invitasjon til å slappe av, lade opp og finne trøst gjennom å omfavne enkelhet og naturens iboende skjønnhet.

                                               

«Slipp det unødvendige og finn indre fred i enkelhet.»

                                               


Oppdag våre fire kuraterte kolleksjoner av tapeter for høst/vinter 2023, der hver legemliggjør sin egne unike trend.

 

TREND 1  |  WILD CURRENT

Fengslende ro

Dykk inn i denne trendens fredelige ro, der vannets fengslende essens forvandler boarealet ditt til et rolig fristed. Fordyp deg i de essensielle elementene inspirert av vannets beroligende natur, som leder deg mot en tilstand av indre fred. Aktiver «Ikke forstyrr»-modus og omfavn det å trekke seg rolig tilbake.

Palett: havblå – skoggrønn – korall – beige

Photo Credits - Unsplash
Foto – Unsplash

Myk aprikos og livlig sjøgress fletter seg sammen, og minner om rolige solnedganger som tilfører omgivelsene ro. Jordiske undertoner gjenspeiler de majestetiske kystklippene, og gir et preg av naturlig eleganse. Denne kuraterte kolleksjonen fanger essensen av rolige vannlandskap, og gir en følelse av trøst og hygge som omslutter boarealet ditt.

Utforsk kolleksjonen

TREND 2  |  ELEMENTS OF PLAY

Grenseløs kreativitet
 

Der en leken atmosfære møter ukonvensjonelt design og et snev av humor. Denne kolleksjonen inneholder en livfull blanding av teksturer, mønstre og farger – det hele kombinert på uventede måter. Denne trenden omfavner filosofien «More is More», som fryder seg over å utstråle kreativ overflod. Fra nyskapende materialer til snodige plasseringer – disse tapetene legemliggjør en morsom og kreativ ånd. Akkurat som spill og gåter byr på en pause fra hverdagens rutiner, inviterer disse designene deg til å koble av og glede deg over et lekent øyeblikk.

Palett: fremtredende oransje – gul – smaragdgrønn – blå – rosa

Foto – Unsplash

I likhet med trendens innflytelse på interiørdesign, oppfordrer denne tapetkolleksjonen deg til å våge å bruke farger og skalaer som gjør deg glad. Bland vintage og moderne elementer, bruk dristige farger og la de intrikate detaljene skinne. Hvert rom blir et lerret av optimisme og energi, og utstråler en leken aura som bringer glede til hele rommet.

Utforsk kolleksjonen

Trend 3  |  Secret Chamber

Fascinerende oppmerksomhet
 

Ta steget inn i et rike av storhet og prakt. Denne kolleksjonen er hentet fra svunne epoker og ulike kulturer, og blander antikke skatter med moderne estetikk. Håndverk, kvalitet og lidenskap står i sentrum. En prangende stil som passer for dem som omfavner livet med grenseløs lidenskap, og fyller hvert øyeblikk med teatralsk tilstedeværelse. Det er en visuell fest for øynene, med omhyggelig utvalgte mønstre og materialer, inkludert eksklusive steiner utsmykket med dramatiske elementer for overflod.


Palett: blodrød – dypblå – antikkbrun – himmelgrå

Foto – Unsplash

Intrikate mønstre blandes sammen med buer, mosaikk, fliser og overdådige vevde tepper. Damasker, geometriske former og blomster pryder designet. Våg å leve dristig og lidenskapelig, og nyt den kunstneriske oppvisningen. Innhyll rommet i denne overdådige trenden som fremkaller en følelse av tidløst drama og forlokkende ekstravaganse.

Utforsk kolleksjonen

Trend 4  |  Luminous Soul

Kosmisk ferd
 

Legg ut på en tilkoblet oppdagelsesferd. Fordyp deg i en visuell reise som blander mysterier og det digitale, og som guider deg gjennom mystiske landskap og avdekker skjult innsikt. Denne trenden fusjonerer selvlysende sjeler med den digitale verden ved hjelp av livfull lilla, metalliske fargetoner og mystiske symboler som fletter seg sømløst sammen, inkludert elementer fra tarot, astrologi og teknologi.

Palett: lavendellilla – metallisk – blå – melkehvit – rosa

Foto – Unsplash

Strålende lillatoner og himmelske symboler harmoniserer og skaper en inspirerende blanding av mystikk og digitalt kunstneriskhet. Omfavn denne kolleksjonen for å tilføre veggene kosmiske underverker, og interiøret en touch av fryktinngytende intriger.

Utforsk kolleksjonen