Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–3 dager.

Senso del Colore – Italiensk design med skandinavisk preg

Velkommen senhøst med vakre og stilige vegger, designet med glød av etablerte italienske designere. Sammen med den nyskapende og høyt roste duoen bak Texturae, lanserer Photowall Senso del Colore – en uttrykksfull og eksklusiv tapetkolleksjon med ni renskårne motiver i nøye uttenkt fargeskala.

Miami Deco 2

Den italienske tapetprodusenten Texturae er internasjonalt anerkjent for sine tidløse, moderne og eksklusive tapetkolleksjoner med fokus på høy kvalitet, innovasjon og nøye utvalgte formgivere. Senso del Colore er et resultat av et spennende og kreativt samarbeid mellom Photowall og Texturae. Bak de valgte tapetmotivene står den italienske designeren Marta Lavinina samt grafisk designduo VZNstudio. 

Inspirasjonen til kolleksjonen er hentet fra kunstbevegelsen Fauvismen med sine forenklede uttrykk, rene farger og karakteristiske frigjøring av farge og form. Motivene er minimalistiske tolkninger med et sideblikk til tidløs art-deco i et moderne fargevalg.

Vi blir møtt av bysilhuetter og landskap i harmoniske fargeskalaer med fokus på den kunstneriske opplevelsen. Kolleksjonen legemliggjør italiensk design og er en smakfull kombinasjon av moderne stil og funksjon. Alle tapeter kan kombineres med smak og nøktern eleganse, eller i mer vågale kombinasjoner, og de passer i alle typer hjem.

Miami Deco 3
Colli - Light
Viaggio
Miami Deco 5

Presserom 
Høyoppløste pressebilder -  Texturae - Senso del Colore

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–3 dager, og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.