Tapetkolleksjonen til illustratøren Saga-Mariah Sandberg gir deg vårfornemmelser hele året

Den nye tapetkolleksjonen DAWN CHORUS fra Photowall er en fargerik samling av mønstre fulle av vakre vårtegn, skapt av den svenske illustratøren Saga-Mariah Sandberg. Kolleksjonen er inspirert av nordisk natur, og består av åtte håndtegnede tapetmotiver med markblomster, praktfulle roser og svenske skogsbær.

The Forest Meadow

Saga-Mariah Sandberg skaper drømmende og detaljrike illustrasjoner fra ulike svenske landskaper med naturen som sin største inspirasjonskilde. Hvert mønster er håndmalt i naturens egen fargeskala, og forestiller alltid en spesifikk biotop med dens særegne plante- og dyreliv.Kolleksjonens tittel, DAWN CHORUS, viser til vårfuglenes morgensang og setter tonen for hele kolleksjonen. Samtlige motiver gjengis med naturens egne farger, og er hentet fra historiske natursteder i det svenske landskapet.

Saga-Mariah Sandbergs tapetmønstre lar oss ikke bare oppleve naturens skjønnhet og mangfold, det inspirerer oss også til å lære naturen rundt oss å kjenne. I mønsteret Skogsglennen (The Forest Meadow), besøker vi en svensk granskog med dens dype farger, og vi møter blåvinger blant blomstrende blåveis, fioler og liljekonvaller. Mosehagen (The Fern Garden) henter sin inspirasjon fra gamle skoleplakater, og forestiller en hage i skyggen – før og etter regnet – med hagesnegler som titter frem blant bregner og mose.

Kolleksjonen DAWN CHORUS gir deg muligheten til å invitere naturen inn i hjemmet ditt. De lyse fargene skaper et luftig, skandinavisk uttrykk med et personlig preg. Ønsker du en lunere og mer koselig følelse i rommet – gå for de mørkere tapetene.

The Moss Garden After Rain
Katarina (White)

Om Saga-Mariah Sandberg

Saga-Mariah Sandberg er en svensk kunstner og illustratør, født i 1983 i Värmland.
Med naturen som sin største inspirasjonskilde skaper Saga-Mariah naturtro og livlige illustrasjoner som viser Nordens flora og fauna. Illustrasjonene er alltid laget for hånd, ofte som akvareller, blyant- eller tusjtegninger, og utmerker seg med sine tekniske kvaliteter og en omsorgsfull gjengivelse av farger og former som finnes i naturen.Saga-Mariah har stilt ut arbeider i byer som New York og Berlin, og har illustrert for en rekke svenske varemerker, som Apoteket Hjärtat, Björn Borg, Husqvarna, IKEA, Loka og Tekniska Museet. Hun ble også kåret til et av vårens designtalenter på FORMEX Design Talents 2019. De fabelaktige bildene hennes er blitt vist i form av botaniske plakater, postkort og mønstrede tekstiler, og fås nå som tapet hos Photowall.

Presserom 
Høyoppløste pressebilder -  Saga-Mariah Sandberg - DAWN CHORUS

Presserom - Se alle tidligere pressemeldinger 
Høyoppløste bilder fra tidligere pressemeldinger

For intervjuforespørsler, presselån, tapetprøver og mer informasjon, kontakt Maria Gromova Tällberg, press@photowall.com, +46 (0)702 720 302.

Photowall - Wall Art by Passionate People
Vi mener at veggene i et rom påvirker hvordan vi har det. Derfor har vi gjort det til vår oppgave å hjelpe folk å fylle veggene sine med flott kunst. Vi har valgt ut vårt varierte produktsortiment gjennom en streng seleksjonsprosess. Med lidenskap og øye for detaljer, er det en glede for oss å kunne hjelpe deg å transformere hjemmet ditt slik at det gjenspeiler personligheten din. Produktene våre produseres i Sverige og sendes over hele verden.