Katter

Finnes det et barn som ikke liker katter? Disse mykpelsete, kjærlige, til tider reserverte skapningene som dominerer huset, erobrer hjerter og sinn hos katteelskere verden over. PhotoLes merwall-serien av tapeter viser disse smidige dyrene i mange forskjellige utgaver. Alle elsker en karikatur, så uansett om kattene er livaktige eller ikke, fortjener disse fototapetene sin plass på enhver vegg. Fra et retro svart og hvitt fototapet til et funky verdenskart som består av katter, det er alltid et sted i hjemmet ditt som har plass til et slikt. Sinte katter, fluffy persere, komediekatter, det er et kattetapet for alle.

Nusselig og nydelig interiør med Cats lerretsbilde

Ser du etter noe som vil forskjønne interiøret i hjemmet eller andre oppholdssteder? Da har vi i Photowall den beste løsningen for deg. I de siste årene har designere og huseiere utviklet forskjellige metoder for å oppgradere interiøret i hjemmet eller et rom. Med mange tilgjengelige ideer og inspirasjon, kan det være en utfordring å bestemme seg for riktig dekor. Hvis du ikke er kjent med det grunnleggende for interiørdekorasjon, kan resultatet være skuffende. Vi nevnte at Photowall har en løsning på designproblemene dine. Det er sant nok, og bruken av fototapeter har overrasket mange mennesker. Med et bredt utvalg av design å velge mellom, finnes det alltid et riktig fototapet som vil fullføre utseendet du har drømt om. Med over 20 design å velge mellom, vil Cats fototapeter endre perspektivet for innredning av hjemmet. Fra bruk av maling og tilsetning av dekorative gjenstander, kan fototapeter lett forvandle et kjedelig og pregløst rom til noe innbydende og attraktivt. Soverom, stue eller arbeidsplass, med Cats fototapeter kan det bli et fristed for katteelskere og andre kjæledyrentusiaster. Nydelige som de allerede er, kan Cats fototapeter gjøre interiøret ditt søtt og sjarmerende. Du vil helt sikkert bli tilfreds med virkningen disse fascinerende designene gir interiøret. Lyse farger kan visuelt få et rom til å se større ut, og anbefales derfor til små leiligheter og rom. Når designene blir brukt på barnerommet, vil de vekke interesse og fascinasjon hos barna over disse kosete små skapningene. Disse søte kjæledyrene kan ganske enkelt gjøre dagen til en glede, og få deg til å føle deg oppløftet hver gang du ser dem på rommet ditt.

Cats' fantastiske verden

Akkurat som hunder, er katter hovedsakelig tamme og finnes overalt hvor det er mennesker. De er interessante dyr, og den som har tilbrakt tid sammen med dem, er klar over at de til tider kan ønske å være for seg selv. Katter fremkaller uavhengighetsånd, kløkt og nysgjerrighet. Gjennom historien har katter blitt fryktet og elsket i mange kulturer. Noen indianere frykter katter, fordi de tror at dyrene har sterk magi og evnen til å forbanne mennesker. Egypterne dyrket katter, som de anså for å være gudinner. Det inkluderer Bast, Sekmet og Mafdet. Når det gjelder symbolikk, er katter symbolset for gjenfødelse og oppstandelse, ettersom disse dyrene antas å ha ni liv. Som nattedyr er katter ofte forbundet med mørke, og er også symboler på mystikk og magi. Dermed kan du ved å legge til de vakre fototapetene til interiøret ditt lære mye om disse intelligente dyrene. Velg den designen du ønsker på fototapetet, og du vil helt sikkert få et hjem eller et rom som er innbydende, behagelig og tiltalende.
Produktinformasjon

Rask levering

Bestillingen sendes innen 1–4 dager (for øyeblikket 5-8 dager), og frakt er alltid inkludert. Tapetlim er inkludert.

100% garanti

Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.