Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Bamboo Harmony - Green

La Bamboo Harmony tapetet omslutte deg med sin naturlige ro og skjønnhet. Med sitt detaljerte motiv av gylne sivplanter mot en frodig grønn bakgrunn, bringer dette tapetet naturens beroligende essens rett inn i hjemmet ditt. Denne tapeten er perfekt for deg som ønsker å skape en atmosfære av harmoni og balanse, og som verdsetter det estetiske så vel som det miljøvennlige.

Skap et fredelig tilfluktssted med Bamboo Harmony tapet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljert naturfotografi med gylne siv og bambus
 • En beroligende grønn fargepalett som fremmer avslapning
 • Design som skaper orden og visuell interesse

Inviter naturen inn og forny rommet ditt med Bamboo Harmony

Tapetet passer utmerket i et stille meditasjonsrom eller som en avslappende bakgrunn i stuen. Den naturlige grønnfargen og de gyldne aksentene vil komplementere treverk og naturlige tekstiler, og skape en følelse av utendørs inne.

I et interiør vil Bamboo Harmony tapetet fungere som et blikkfang og samtidig være en subtil bakgrunn som fremhever rommets øvrige elementer. Det er ideelt for deg som ønsker å tilføre et snev av luksus og eleganse, samtidig som du beholder en avslappet og jordnær atmosfære.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e324806
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.