Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Bloomy Bouquet

La Bloomy Bouquet-tapetet forvandle hjemmet ditt til et blomstrende paradis. Med sitt livlige og fargerike blomstermotiv, er dette tapetet en fryd for øyet og en sikker måte å bringe naturens skjønnhet inn i ditt personlige rom. Det er som å ha en evigvarende vår inne i hjemmet ditt, med en bukett av blomster som aldri vil visne. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Blomstrende skjønnhet på veggene dine med Bloomy Bouquet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et rikt blomstermotiv som skaper en følelse av friskhet og liv
 • En palett av rosa, oransje, lys lilla og blå nyanser som lyser opp ethvert rom
 • Små, uavhengige dekorative elementer som gir dybde og dynamikk

Gi hjemmet ditt en elegant oppgradering med Bloomy Bouquet-tapetet

Bloomy Bouquet-tapetet er ideelt for å skape en følelse av ro og eleganse i stuen eller soverommet. Den store veggmalerien med tradisjonelt stilleben av fargerike blomster og et åpent bokmotiv gir en levende fargeklatt og kompleksitet til veggen, og skaper en fredelig og elegant atmosfære.

Denne tapeten passer perfekt sammen med både moderne og klassisk interiør. Den kan kombineres med minimalistiske møbler for å la blomstermotivet stå i sentrum, eller med mer overdådige tekstiler for å skape et luksuriøst uttrykk. Uansett vil Bloomy Bouquet-tapetet være et blikkfang som inviterer til avslapning og sosialt samvær.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e329860
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.