Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Jungle Mist

Jungle Mist-tapetet: Ta med deg roen og skjønnheten fra en tropisk regnskog inn i hjemmet ditt. Jungle Mist-tapetet er en hyllest til naturens uberørte skjønnhet, med et frodig og detaljert motiv som skaper en følelse av ro og fornyelse. Med sine levende grønne nyanser og naturlige elementer, er dette tapetet perfekt for å skape en oase av velvære i ditt eget hjem. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap en oase av ro med Jungle Mist-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljert og realistisk jungelmotiv som gir dybde og liv til rommet
 • En harmonisk fargepalett av grønne og brune toner som fremmer avslapning
 • Et unikt og rustikt preg som gir karakter til ethvert interiør

Forvandle hjemmet ditt til en tropisk flukt med Jungle Mist-tapetet

Jungle Mist-tapetet er ideelt for å skape en beroligende atmosfære i soverommet eller en avslappende bakgrunn i stuen. Det kan også gi en følelse av natur og friskhet til et hjemmekontor, og inspirere til kreativitet og produktivitet.

Tapetet kan kombineres med naturlige materialer som tre og rotting for å forsterke den tropiske følelsen, eller med minimalistiske og moderne møbler for en sofistikert kontrast. Uansett hvordan du velger å bruke det, vil Jungle Mist-tapetet være et blikkfang som gir hjemmet ditt en unik og personlig touch.

Velg mellom standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også tapet som kan skrelles og festes.

Om produktene:

Av:
PWB
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e320896
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.