Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Manhattan Skyline

La Manhattan Skyline-tapetet transformere ditt hjem til et urbant mesterverk. Med sitt detaljerte og atmosfæriske motiv av New Yorks ikoniske bysilhuett, omfavnet av skyer og trær, vil dette tapetet gi en følelse av storbyens pulserende energi rett inn i ditt eget hjem. Denne tapeten er perfekt for deg som ønsker å bringe en bit av Manhattan inn i ditt daglige liv, og skape et rom som både er inspirerende og avslappende.

Opplev storbyens sjarm med Manhattan Skyline-tapet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et levende og detaljert motiv som fanger New Yorks unike atmosfære
 • En harmonisk blanding av menneskeskapte strukturer og naturlige elementer
 • En beroligende fargepalett som skaper dybde og dimensjon i rommet

Forvandle ditt hjem til et urbant tilfluktssted med Manhattan Skyline-tapet

Manhattan Skyline-tapetet er ideelt for å skape en dynamisk og moderne atmosfære i stuen, soverommet eller kontoret. Den rolige fargepaletten med lavendel og skyer gir dybde til rommet, mens silhuetten av skyskrapere tilfører en følelse av urban eleganse. Dette tapetet er perfekt for å skape et blikkfang i rommet, og kan kombineres med både minimalistiske og fargerike interiørelementer for å reflektere din personlige stil.

Enten du ønsker å skape en avslappende oase eller et inspirerende arbeidsmiljø, vil Manhattan Skyline-tapetet gi rommet ditt en balansert og levende følelse. Denne bakgrunnen er en enkel måte å tilføre et moderne og profesjonelt preg på interiøret ditt, og vil garantert imponere både deg og dine gjester.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWB
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e317722
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.