Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

White Pions

La White Pions-tapetet forvandle hjemmet ditt til en oase av ro og skjønnhet. Med sitt delikate og romantiske motiv av hvite pioner på en kontrasterende svart bakgrunn, tilbyr dette tapetet en tidløs eleganse som vil berike ethvert rom. Det er perfekt for de som ønsker å skape en følelse av luksus og ro i sitt personlige rom. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap et pust av friskhet med White Pions-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljerte og livaktige pionmotiver som gir dybde og karakter
 • En sofistikert svart bakgrunn som fremhever de hvite blomstene
 • En følelse av ro og eleganse som passer i ethvert rom

Inviter naturens skjønnhet inn i hjemmet ditt med White Pions-tapetet

White Pions-tapetet er ideelt for å skape en rolig og avslappende atmosfære i rom som stue eller soverom. Den svarte bakgrunnen gir en dramatisk kontrast som gjør de hvite pionene til rommets midtpunkt, og skaper en følelse av luksus og ro.

Tapetet kan også brukes til å gi liv til en minimalistisk eller monokrom innredningsstil, og tilfører tekstur og interesse uten å overvelde. Det er perfekt for de som ønsker å legge til et naturlig og sofistikert element i hjemmet sitt, og vil garantert bli et samtaleemne blant gjester.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWB
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e323227
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.