Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Hanging Around - Nature Green

La naturen svinge seg inn i hjemmet ditt med Hanging Around-tapetet. Dette tapetet er en hyllest til skogens ro og skjønnhet, med et detaljert og livlig bladverk som skaper en illusjon av en tett, frodig skog rett på veggen din. Med sitt naturinspirerte motiv og en palett av 8-10 levende farger, vil dette tapetet forvandle ethvert rom til en fredelig tilfluktssted, samtidig som det tilfører en følelse av eleganse og vitalitet.

Skap en oase av ro med Hanging Around-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Detaljert og naturtro bladverk for en autentisk skogsfølelse
 • En rik fargepalett som gir dybde og liv til rommet
 • Illustrerte fugler som tilfører en følelse av bevegelse og frihet

Inviter naturen inn og forny hjemmet ditt med Hanging Around-tapetet.

Tapetet passer perfekt i et minimalistisk stueoppsett, hvor det kan bli rommets midtpunkt og skape en avslappet atmosfære. Den naturlige estetikken komplementeres av en enkel lenestol, som understreker rommets komfortable og innbydende natur.

Med Hanging Around-tapetet kan du nyte skiftende årstider og den organiske følelsen av fugler som glir gjennom luften, noe som gir en dynamisk og forfriskende vri til interiøret. Dette tapetet er ikke bare et blikkfang, men også en kilde til daglig inspirasjon og ro.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e330264
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.