Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Hanging Palm Leaves - Green-White

La Hanging Palm Leaves-tapetet omslutte deg med sin naturlige ro og skjønnhet. Forestill deg en vegg som bringer naturens beroligende essens inn i hjemmet ditt, hvor hengende palmegrener danser lett nedover veggen. Dette tapetet er en hyllest til naturens enkle eleganse, og tilbyr en flukt fra det travle bylivet rett inn i ditt eget private paradis. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap en oase av ro med Hanging Palm Leaves-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Levende og naturtro palmegrener som gir en følelse av natur innendørs
 • En beroligende fargepalett som fremmer avslapning og velvære
 • Et tidløst design som enkelt kan integreres i ulike interiørstiler

Inviter naturen inn og forvandle hjemmet ditt med Hanging Palm Leaves

Tapetet med hengende palmegrener er perfekt for å skape en følelse av ro og harmoni i soverommet eller stuen. Den naturlige grønnfargen og det luftige designet vil visuelt utvide rommet og gi en følelse av friskhet og åpenhet. Dette tapetet er ideelt for de som ønsker å bringe et element av naturen inn i sitt urbane hjem.

Enten det er som en aksentvegg bak sengen eller som en beroligende bakgrunn for din daglige yogaøkt, vil Hanging Palm Leaves-tapetet gi en følelse av ro og fornyelse. Dens diskrete sjarm og naturlige utseende gjør det til et yndet valg for de som ønsker å skape en avslappende og innbydende atmosfære i hjemmet.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e321942
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.