Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Hanging Palm Leaves - Blue

La Hanging Palm Leaves-tapetet bli et naturlig midtpunkt i hjemmet ditt. Med sitt delikate og stilfulle design av hengende palmeblader i en vintage svart-hvitt stil, tilbyr dette tapetet en følelse av ro og natur. Det er perfekt for å skape en oase av velvære i ditt eget hjem, og gir en minimalistisk estetikk som komplementerer enhver moderne innredning. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Skap en følelse av tropisk ro med Hanging Palm Leaves

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Delikat og detaljert design av palmeblader i svart-hvitt
 • En vintage følelse som gir en naturlig og avslappende atmosfære
 • Legger til dybde og dimensjon i rommet med sitt tredimensjonale utseende

Inviter naturen inn og forvandle hjemmet ditt med Hanging Palm Leaves-tapetet.

Tapetet kan brukes til å skape en aksentvegg i stuen, soverommet eller til og med på badet, og gir en følelse av ro og friskhet. Den svart-hvite paletten gjør det enkelt å matche med ulike farger og teksturer, og lar deg leke med innredningen for å skape ditt eget personlige uttrykk.

Enten du ønsker å skape en zen-lignende atmosfære eller bare ønsker å tilføre litt naturinspirert eleganse, vil Hanging Palm Leaves-tapetet gi rommet ditt en følelse av luksus og ro. Det er et ideelt valg for de som setter pris på enkelhet og natur, og som ønsker å bringe et stykke av det utendørs inn i hjemmet sitt.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e321939
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.