Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Jungle Animals - Hazel

La ditt hjem bli en eksotisk oase med Jungle Animals-tapetet. Dette tapetet er en hyllest til naturens mangfold og skjønnhet, og bringer en følelse av eventyr og undring inn i ethvert rom. Med sitt levende og tropiske tema, er Jungle Animals-tapetet perfekt for de som ønsker å tilføre en leken og naturlig atmosfære til sitt hjem. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Oppdag villmarken i ditt eget hjem med Jungle Animals-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Levende og fargerikt tropisk tema med vandrende dyr
 • Akvarell-effekt som gir en drømmende og kunstnerisk følelse
 • En rekke trær som skaper en avslappende og naturlig atmosfære

Skap et inspirerende og lekent rom med Jungle Animals-tapetet

Jungle Animals-tapetet er ideelt for barnerom, lekerom eller ethvert rom der man ønsker å tilføre en følelse av natur og lekenhet. De drømmende akvarell-løvene og de frodige palmene vil gi rommet dybde og karakter, samtidig som de inviterer til kreativ lek og læring om dyrelivet.

For de som elsker interiørdesign, tilbyr dette tapetet en unik mulighet til å skape et personlig og inspirerende rom. Det kan kombineres med naturlige materialer som tre og rotting for å forsterke den tropiske følelsen, eller med moderne møbler for en spennende kontrast. Uansett vil Jungle Animals-tapetet være et samtalestykke som vekker beundring og nysgjerrighet.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e318426
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.
Andre versjoner av dette motivet:

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.