Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Organic Formation

Organic Formation-tapetet: En visuell reise gjennom abstrakt kunst og geometri. La deg forføre av Organic Formation-tapetet, en hyllest til det moderne og det naturlige, hvor store hvite sirkler og ovaler danser i et dynamisk mønster. Dette tapetet er en drøm for enhver som ønsker å tilføre rommet dybde og dimensjon med et kunstnerisk preg.

Transformér rommet med Organic Formation-tapetet

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Storformat geometriske figurer for en følelse av romlighet
 • En harmonisk fargepalett som komplementerer moderne interiør
 • Et abstrakt mønster som gir liv og bevegelse til veggene

Skap et kunstnerisk og moderne hjem med Organic Formation-tapetet

Organic Formation-tapetet er ideelt for å skape et fokuspunkt i rommet, enten det er i en spisestue, stue eller et kontor. De store hvite sirkulære formene gir en illusjon av ekstra plass, mens de mindre fargede elementene tilfører dybde og interesse.

Tapetet kan enkelt kombineres med moderne møbler og innredning, som i eksemplet med spisestuen, hvor det fargerike veggmaleriet legger til et kunstnerisk og lekent element. De brandy- og blåfargede stolene komplementerer tapetets fargepalett og skaper en sammenhengende og innbydende atmosfære.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWB
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e318254
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.