Tilpass og bestill Pris 349 kr/m²
Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Beskjær motivet ditt for å fortsette!

Klikk og dra motivet til den delen du vil beholde er i ruten. Det som havner utenfor ruten vil skjæres vekk. Hvis du allerede er fornøyd med beskjæringen, klikk her

Velg tapetkvalitet

For å gå videre, må du velge tapettype og -kvalitet.

Help

Innstillinger

Mål:

cm
 • Centimeter (cm)

cm
 • Centimeter (cm)

Legg til 6-10 cm ekstra til montering.

Ettersom vegger og tak ikke alltid her helt rette, anbefaler vi at du plusser på 6 til 10 centimeter i både bredden og høyden så du har noe å gå på ved montering.

Tilpass motivet:

Tapetkvalitet

 • Innstillinger

  x cm

 • Tapetkvalitet

  ...

 • Legg i handlekurven: ...

  Vi sender innen 4 dager

Delbetal med Klarna fra 50 kr/måned.

Pions and Irises

Pions and Irises-tapetet: En blomstrende skjønnhet som omslutter rommet ditt med naturens eleganse. La deg forføre av Pions and Irises-tapetet, en hyllest til hagens mangfold og skjønnhet. Med sitt detaljerte og livlige blomstermotiv, vil dette tapetet forvandle ethvert rom til et blomstrende paradis, og skape en atmosfære av ro og skjønnhet. Dette er siste setning i innledningsteksten.

Blomstrende eleganse på dine vegger

Her er noen viktige funksjoner ved denne bakgrunnen:

 • Et nydelig blomstermotiv som fanger hagens skjønnhet
 • En tredimensjonal effekt som gir dybde og liv til rommet
 • En harmonisk fargepalett som skaper en avslappende atmosfære

Skap et blomstrende fokuspunkt i hjemmet ditt

Pions and Irises-tapetet er ideelt for å skape et naturlig og avslappende tilfluktssted i ditt eget hjem. Det kan brukes til å skape en sjarmerende aksentvegg i stuen eller soverommet, og komplementerer både moderne og tradisjonell innredning. Med sin rike tekstur og detaljerte blomstermotiv, vil dette tapetet også være et blikkfang i en entré eller spisestue.

Tapetet kan enkelt kombineres med enkle, elegante møbler for å la blomstermotivet skinne, eller det kan brukes sammen med fargerike tekstiler og dekorasjoner for å skape et livlig og innbydende rom. Uansett hvordan du velger å bruke det, vil Pions and Irises-tapetet tilføre en følelse av friskhet og vitalitet til ditt hjem.

Velg fra standard eller premium tapeter – alt miljøvennlig og PVC-fritt. Standard er et klassisk og slitesterkt valg, mens premium gir forbedret motstand og rengjørbarhet med en matt finish. Hvis du foretrekker et avtagbart alternativ, tilbyr vi også peel-og-stick tapet.

Om produktene:

Av:
PWP
Sendes innen:
1–4 arbeidsdager
Produkttype:
Tapet (finnes også som lerretsbilde, plakat)
Artikkelnummer:
e330287
info:
Les mer om tapetene våre. Tapetlim er inkludert.

Bestill tapetprøver

Velg tapetkvalitet og få et prøvetrykk av tapetet rett hjem i postkassen. Leveringstiden er vanligvis på 7–12 virkedager.

Pris: 19 kr/stykk

Levering

Vi sender pakken innen 1–4 dager: Tapetet pakkes omhyggelig i en solid pappeske og sendes innen 1–4 dager. Frakt er alltid inkludert! Når tapetet er sendt, får du en leveringsbekreftelse på e–post.

Vi kan forandre bildet

Vil du endre farger, legge til gjenstander eller endre proporsjoner? Våre dyktige grafiske designere kan tilpasse bildet på mange forskjellige måter.