Graffiti og gatekunst

Liker du den lyse, dristige og fargerike gatekunsten som pryder veggene i mange byområder? Da kan du bruke det hjemme eller på kontoret, og oppleve det hver dag med dine egne spesifikLes merasjoner, avhengig av størrelse og riktige fargetoner også. Våre fototapeter med graffiti- og gatekunstmalerier fanger ånden i bykunst som finnes over hele kloden. Ikke lenger begrenset til fortauene, har graffiti blitt mainstream, og du kan velge de bildene du ønsker å dekke dine egne fire vegger med.

Grunnleggende om grafitti og gatekunstmalerier

Det forenklede begrepet mesterverk i street art slang kalles piece. Dette beskriver gatekunst som er mye mer sammensatt, med minst tre forskjellige farger og krever et høyt detaljnivå, stil og arbeid for å fullføres. Vi har mange bilder i grafitti- og gatekunstmaleriets fototapetseksjon, med forskjellige unike design og farger som kan imøtekomme alle dine ønsker om dekor. Det er klart at disse elementene fremdeles kan endres og justeres i størrelse og farger, hvis din generelle plan for innredningen i et rom krever det.

A burning desire

Brennere viser til gatekunstverk som er varme, noe som betyr de mest etterspurte bildene for øyeblikket. Siden vi alltid oppdaterer galleriene våre med eksklusive layouter, er du sikker på å få tak på et av disse trendy fototapetene med grafitti- og gatekunst. Et fint eksempel kan være Evolution, laget som sjablong, som er en form for street art, hvor en design blir skåret ut i papir eller papp, og deretter spraymalt på veggen eller fortauet. Denne spesielle metoden ble grunnlagt av en gatekunstner ved navn Blek le Rat i Paris på 1980-tallet, og den mest kjente artisten i dag er en du kanskje har hørt om, han går under navnet Banksy. Med en enkel bakgrunn, men en sterk melding, ser fototapetet Evolution graffiti & street art flott ut nesten hvor som helst, det sier noe om en dypere mening og en klar stil som kan uttrykkeutrolig mye.

Graffiti og gatekunstmalerier i Wildstyle fototapeter

Wildstyle er en taggingstil med sammenflettede bokstaver og symboler. Selv om denne formen for bykunst er forseggjort og komplisert, siden det vanligvis bare er andre gatekunstnere som kan lese selve ordet, er det veldig populært, spesielt blant de yngre. De livlige og resonante fargene på våre fototapeter med graffiti- og gatekunstmalerier utført i Wildstyle, kan gi ethvert rom et enormt løft, fra et vanlig rom til noe spesielt og minneverdig. Teenage Graffiti ville være et smart valg for akkurat dette, fordi det utvilsomt er umiddelbart synlig og visuelt slående, noe som gjør det til et fantastisk valg for et kontor, for å signalisere at dette er en ungdommelig og sprudlende satsning.

Velg

Velg et flott stykke urban kunst i form av et fargerikt, kaotisk grafitti-murmaleri, som er perfekt hvis du har en dyp forkjærlighet for abstrakt kunst. En flott sak for dette er bildet Music Love Graffiti, et sprell levende stykke som vekker liv. Hvis du er mer opptatt av historien, kan det hende at en grunge skildring som Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz er det mest passende elementet for deg. Liquid Graffiti er et av de mer uklare valgene, men i alle fall fortsatt ufattelig fasjonabelt og fint. Elementets blå fargetoner og flytende raffinement gjør det spesielt nærværende uansett hvor du plasserer det. Uansett har vårt fine utvalg av graffiti og gatekunstmalerier noe for enhver kunstentusiast, og den som ønsker å ha noe småfrekt i interiøret.
Produktinformasjon